algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Aportar a l’Agència Tributària de Catalunya per la independència

Des de l’1 d’octubre i especialment des del 3 del mateix mes de 2017 la situació de repressió i persecució no ha aturat, però s’ha fet amb molta virulència, de tal manera que mantenen els principals càrrecs del Parlament i del Govern de la Generalitat a la presó i uns altres, fins i tot cantants o rapers han de viure lluny de les seves famílies, han de viure exiliats. Espanya, el 2020, i segurament el 2021, té i tendrà presos polítics i exiliats. No volen tenir-ne i per això vinclen les paraules i mal interpreten els significats que els proporciona el seu diccionari per negar aquesta evidència. A la repressió i a la persecució s’hi junta l’espoliació. Els doblers que es paguen al Principat de Catalunya mai no tornen. Es destina un tant per cent exorbitant en concepte de solidaritat, de tal manera que les comunitats que reben doblers procedents dels catalans poden fer millores que no poden fer els que realment han produït la riquesa. És una trista i desoladora realitat.

Per aquesta raó l’Assemblea Nacional de Catalunya anima les persones físiques, empreses, entitats, autònoms, administracions públiques, patronals, sindicats i partits polítics a pagar tots els imposts a l’Agència Tributària de Catalunya, en lloc de fer-ho a la Hisenda espanyola. Sembla que això és una acció completament legal. D’aquesta manera s’aconseguiria que tots els doblers que van al Govern central i no tornen, es quedarien per a l’Administració del Govern de Catalunya. Doblers que també serien una bona ajuda per a arribar al final del procés d’independització dels catalans. Seria una manera perquè la societat civil catalana aportàs la seva ajuda a les institucions per a la seva ruptura amb l’Estat espanyol. També seria la manera d’arribar a sobirania fiscal.

En el Congrés espanyol quasi cap partit se salva d’organitzar accions contra el Govern de la Generalitat. Ara ha estat Unidas Podemos qui ha tramitat una proposició de llei de coordinació dels serveis de prevenció i extinció d’incendis i salvament, amb la intenció que es puguin coordinar i homogeneïtzar tots els cossos de bombers de l’estat. Tot això perquè vol poder ordenar en els 134 cossos que hi ha a l’Estat espanyol. Això ha passat i ha topat amb l’oposició de molts d’aquests cossos, que consideren que es desconeix el que passa i quines són les seves necessitats. Al nostre país, tenen cossos de Bombers les ciutats de Barcelona, València i Palma. També hi ha els consorcis provincials de València, Alacant i Castelló, els bombers dels consells insulars de Mallorca, Menorca i Eivissa, els Bombers d’Aran i el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al qual les diputacions varen transferir la prestació dels serveis. A Catalunya Nord, hi actuen els bombers del Departament dels Pirineus-Orientals, però com que es troben sota jurisprudència francesa, no es veuen afectats per aquesta llei. Crec que aquesta operació pretén llevar les competències dels bombers a la Generalitat de Catalunya, ja que el cos dels bombers es va posar de part dels catalans, dels ciutadans el dia que votaven en el referèndum, l’1 d’octubre, i això Espanya no ho perdona, sigui el PP, el PSOE o Unidas Podemos.

Unidas Podemos, que cada dia vol esser menys comunista i menys d’esquerres, per no esser perseguida pels altres partits i per veure si aconseguiran més vots a les properes eleccions, ha criticat durament el Govern català de JxCat i ERC i ha assegurat que l’únic que volien fer era ocupar les cadires de poder i que no havien estat capaços de prendre les decisions encertades per poder lluitar contra la pandèmia. Els han acusat d’haver tengut la sanitat com si fos un negoci i que vivien a l’ombra de l’administració pública, un negoci opac que havia costat moltes vides. Com serà possible que aquests partits catalans tan desorganitzats i desunits puguin voler treballar per una única Agència Tributària de Catalunya? Coses veurem... o no. I com s’aconseguirà la independència?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel Amill, fa mes de 3 anys

En un futur, tota aportació a l´agència catalana serà poca per a revertir nostres necessitats més peremptòries..

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente