nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Fake atestats

De la mateixa manera que sempre hi havia hagut notícies falses, però aquests darrers anys han fet fortuna les fake news, des del cor de les tenebres policials, que són les casernes de la Guàrdia Civil espanyoles, on, des de temps immemorials s'han inventat proves i s'han 'cuinat' acusacions, ara ofereixen al món una actualització de les seves mentides: els fake atestats.

El procés impulsat per la ciutadania catalana per alliberar-se del jou de l'ocupació políticomilitar espanyola, ha inspirat els cossos policials espanyols a fer aquesta passa i a oferir al món aquesta renovació de les pràctiques que havien exercit des de fa molts anys.

Els atestats per sostenir les acusacions per rebel·lió o secessió contra els líders independentistes catalans i els posteriors muntatges contra els CDR o contra Tamara Carrasco... inicien una nova època en el gènere de ficció literària que han estat sempre els atestats policials. Amb una fiscalia sempre disposada a afinar-los i una casta judicial avesada a transaccionar-los.

El fake atestat de la darrera operació contra l'independentisme, batiada amb un nom que evoca i homenatja les vinculacions espanyoles amb el nazisme, representen la internacionalització definitiva del gènere.

Enhorabona Tácito.

Per cert, Tàcit, el senador, cònsol i governador romà, va escriure: «en un esperit corromput, no hi cap l'honor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.