cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Molta gent ha de demanar disculpes pel 'no cas contractes', també MÉS

Finalment, després de tres anys i mig, ha quedat definitivament clar el que era evident des del primer dia: que el anomenat 'cas contractes' era una operació políticomediàtica per desprestigiar les persones que havien conduit el sobiranisme mallorquí als millors resultats electorals de la seva història.

El Partit Popular va ser el peó de l'Estat per a l'operació, molts de mitjans de comunicació varen ser els còmplices acrítics de la jugada i un sector molt minoritari però molt actiu de MÉS per Mallorca va jugar el paper de Judes.

En reiterades ocasions, les vertaderes víctimes d'aquest via crucis judicial i mediàtic han demanat a MÉS per Mallorca que rectificàs la seva postura sense obtenir una resposta satisfactòria.

Després de conèixer l'arxiu, l'actual portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha celebrat la decisió de la jutgessa i ha considerat demostrat que la querella del PP «només era una maniobra partidista i un intent de tornar a instrumentalitzar la Justícia». Ensenyat ha lamentat que el PP intentés «revifar un cas que mai ha existit, estirant unes acusacions sense fonament». Li ha faltat demana disculpes als seus excompanys expulsats de la formació per una «maniobra partidista i un intent de tornar a instrumentalitzar la Justícia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Més no ha de demanar perdó. El que ha de fer MÉS, és posar una querella criminal al PP per calúmnies i per denunciar en fals, però també a tots els mitjans que han fet resó a totes aquestes mentides. I demanar per ells penes de presó i una
indemnització, que si la donaven tota o part a associacions benèfiques, ajudarien molt.

Valoració:0menosmas
Per He el the cause, fa mes de 3 anys

Demanaria a n’aquesta colla de periodistes de “ Diario de Mallorca” dedicats a fer d’alteveus del PP, i de criminalitzar tot lo q tengui de sensat de Mallorca i dels mallorquins surtin a demanar perdó i a partir d’ara posar-se del costat dels honrats i honests i comencin a fer feina per a la llibertat de Mallorca i els mallorquins...!

Valoració:2menosmas
Per jbm, fa mes de 3 anys

Aquest personal del PP i companyia fabriquen mentides a balquena per emmerdar tothom, ja que a ells els és impossible desemmerdar-se ... i es polítics (posau-hi un qualificatiu) que diuen esser des nostros assustant-se de bades i sense coratge per denunciar a la cara, gent-se amb aquesta calanya de persones, conversant amb ells com si fossin només gent que pensa diferent quan son autèntics delinqüents, calumniadors, inventors de fakes, fabricants de proves falses, aprofitats i lladres molts d'ells
...

Valoració:8menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

El mal és que els denunciants, sabent que era una denúncia en fals, obtingueren els "beneficis" que volien i no tendran cap sanció, ben al contrari, continuen fent la mateixa jugada una vegada i una altra i els jutges, majoritàriament de la seva corda els segueixen el joc i a és s'hi aboquen perquè saben que és una manera de satisfer el "poder" i poder arribar a més altes fites; com dic, es trist, però és així, a la cúpula judicial no hi trobam els millors jutges, hi trobam els que han sabut "equivocar-se" millor.

Valoració:11menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys

Ben igual que amb en Pablo Iglesias de PODEMOS, no es tracte sols de si hi ha delicte ò no, que evidentment no n'hi ha. És tracte de ser coherents, honestos, exemplars si volen que MÉS sigui un referent ètic front a les mentides i fraus que tant abunden en la política.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente