nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

Felipe de Borbón, a Mallorca no ets benvingut

Felipe de Borbon, àlies 'Senyot Smith',

Ja que el teu entorn, que jo com a contribuent a la força del Regne d'Espanya mantenc amb els meus imposts, se'n cuida molt de que, al teu voltant, sembli que tothom t'adora i et venera, et vull fer arribar, públicament i succintament, les raons per les quals consider que no ets benvingut a Mallorca.

En primer lloc, perquè ets l'hereu de diversos avantpassats que feren pagar els seus desequilibris amb sang, als meus avantpassats.

En segon lloc, perquè duus el nom i els llinatges de l'assassí que, fa 300 anys, va sotmetre el poble de Mallorca a sang i foc, li arrabassa els seus furs i en va prohibir la llengua i costums i el va sotmetre a allò que anomenau el 'justo derecho de conquista' que encara avui dura.

En tercer lloc, perquè pertanys a una família de lladres que durant segles ens han robat i empobrit.

En quart lloc, perquè t'arrogues la simbologia personificada de la 'unitat d'Espanya'.

En cinquè lloc, perquè ets el màxim responsable de l'apallissament indigne d'un milenar de persones que varen participar en el referèndum d'autodeterminació de Catalunya del primer d'octubre de 2017.

En sisè lloc, pel teu discurs execrable del 3 d'octubre del 2017.

En setè lloc, perquè ets el cap dels que mantenen segrestats il·legítimament els líders independentistes catalans.

En vuitè lloc, perquè tu i la teva família, manteniu ocupats il·legítimament dos palaus i un tros del litoral de Mallorca, que són dels mallorquins i no vostres.

En novè lloc, perquè el teu suposat càrrec no és útil per als ciutadans de l'Estat espanyol i aquests mesos en que tot s'ha vist amb més cruesa, això ha quedat més palès que mai.

I en desè lloc, perquè beneit no ho ets, i per tant, ets perfectament conscient de tot l'anterior, i mai has intentat canviar res.

Sé que t'agrada més sentir les paraules que et diran els mallorquins amb els quals et veuràs avui...

Però a diferència de les seves, les meves paraules són sinceres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ uno de tantos .-
Volies dir segurament, "uno de tontos". Ja mt'hem entés.

Valoració:2menosmas
Per i tant, fa mes de 3 anys

A "Marilyn Monroe".-

Hagamos lo siguiente. Yo te enseño mi declaración sobre la renta y tu me enseñas la tuya. Donde y cuando quieras. Y si quieres las publicamos.

SI eres "la" Marilyn, supongo que volveremos a verte ses cuixas. Y algo más. Ja heu saps. Punt final. Ja ma fot oi tot es tema. Prepara sa Renta i quand vulguis.

Valoració:-7menosmas
Per Marilyn Monroe, fa mes de 3 anys

I tant, supòs que fins i tot tu te'n pots adonar que dir que els teus ingressos són crs coml'aigua quan firmes amb un pseudònim és, com a mínim absurd.
Jo puc dir que som na Marilyn Monroe.

Valoració:6menosmas
Per Jordi, fa mes de 3 anys

Totalment d'acord amb tu, Tomeu!
Visca Mallorca lliure!
Visca Catalunya lliure!

Valoració:8menosmas
Per Curiossitat, fa mes de 3 anys

La distansia pot ser Bruxel.les, i tant?.

Valoració:6menosmas
Per i tant, fa mes de 3 anys

0.- O sea que pagas impuestos. Vaya. ¿O es que quieres vivir del "bobilis bobilis". Más que pagar, faltaría saber de dónde proceden tun ingresos. Los míos son claros como el agua.
1.- Vaya chorrada. Todos llevamos los apellidos de nuestros antepasados. ¿Acaso tenemos la culpa de lo que hicieron ellos?. ¿Tú de quien los llevas?
2.- Lo mismo del número anterior.
3.- Más de lo mismo.
4.- Si esto es tal como dices, ya me va bien. Art. 2 de la Constitución. Constitución que solo sacáis cuando os conviene. Si no te gusta, intenta cambiarla.
5.- Falso. Aquí no hay palizas tal como pretendes. Fueron las fuerzas del orden de acuerdo con el Gobierno de Rajoy, por unos hechos repugnantes. Al menos para mi. Todo se puede cambiar, pero dentro de la ley.
6.- El discurso que alguien tenía que hacer en aquel momento. Alabado por miles. Si no te gusta, ya sabes...
7.- Totalmente falso. Y ni siquiera voy a profundizar.
8.- En este punto podríamos estar en algo de acuerdo.
9.- Otra opinión tuya.

O sea que solo tus palabras son sinceras, las de los demás todo lo contrario. ¿Y eso cómo se llama?. Al menos soberbia de campanario.

Gracias. Y un saludo en la distancia.

Valoració:-12menosmas
Per Tomeu, fa mes de 3 anys

Com diuen an altres comentaris ... en tot cas, l'autor de l'article no li dona sa benvinguda. Estic segur que hi haura gent que si, d'altra que no i crec que una gran part que se la bufa si ve o no ve.

Valoració:3menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Sr Tomeu, afortunadament i per els articles que vinc seguint de vosté, sé o intueixo el cas que en farà d'un comentari que sense cap mena de escrúpol ni mirament, i fins i tot amb una pretesa influencia ¿¿...?? (molt disminuida en tot cas)), li demana "si entras en razón" quan el primer mancat d'enteniment, ha demostrat que és ell mateix. Aquest personatge presumeix de tantes coses en tantes versions, que ja m'ha donat moltes pistes per "catalogarlo" i de veritat que no sé pas de què presumeix " Yo también soy contribuyente y seguramente más que tú, tanto por la cantidad como por las circunstancias personales..." diu.
Entesos, noi. No en parlem més i com a les pelicules americanes, m'acullo a la Cinquena Esmena de la Constitució dels Estats Units
Jo no voldria presumir però tampoc no vull passar per capsigrany com ell i per tant he de dir que ja el tinc "calat".
Una cordial salutació i gràcies pels seus escrits. Bon estiu, Sr Tomeu

Valoració:9menosmas
Per Miquel, fa mes de 3 anys

Felipe, individu no benvingut.

Valoració:8menosmas
Per Vidrier, fa mes de 3 anys

Molt d'acord!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente