nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Crònica d'un confinament: Ara sí, el dia a dia ens permet fer pa, coques i galletes

LA CRISI SANITÀRIA ENS HA FET DESCOBRIR A MOLTS DE CIUTADANS, ESPECIALMENT A PALMA, QUE LA FARINA EXISTEIX I QUE DE FET SERVEIX PER FER PRODUCTES BÀSICS PER MENJAR COM COQUES.

La gran preocupació de les masses abans del confinament era el paper higiènic.

Milions d’espanyols s’afanyaren a comprar-ne als supermercats com si no hi hagués un demà.

Un més i mig després de l’odissea del paper de wàter, el consum s’ha estabilitzat, i tal vegada és perquè molts de vosaltres en comprareu per un any, o també perquè el confinament provoca restrenyiment, i per tant, no requereix tant de paper.

EL COVID-19 HA POSAT DE MANIFEST QUINES SON LES NECESSITATS PRIMÀRIES DELS HUMANS QUAN S’ENFRONTEN A LA IDEA DE QUEDAR A CASA SEVA DURANT MOLT DE TEMPS.

Què te’n duries a una illa deserta? Ara començam a tenir respostes més mundanes i menys idíl·liques a la pregunta.

Un dels productes més demandats ara als supermercats és la farina, mentre que és gairebé impossible trobar llevadura. Però alerta, ho dic des d’una visió urbanita, perquè a la Part Forana des de sempre s’ha emprat la farina per fer coques, pa i galletes...

Si voleu continuar llegint aquest post ho podeu fer al blog de Felip Palou, Illamón.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.