algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El SUP també ataca el dBalears

El Sindicato Unificado de Policias no encaixa gaire això de la llibertat de premsa i no els agraden els mitjans crítics i lliures. Es consolen afirmant que «segons l'OJD no els llegeixen ni a ca seva». Sembla que no han entès les dades que publica l'OJD i que mostren com dBalears supera els 100.000 lectors mensuals.

En tenen una altra de més significativa: el seu perfil de Twitter des d'on insulten aquest diari té 2.016 seguidors, mentre que el del dBalears compta amb 23.100 seguidors, cosa que el situa com el tercer mitjà més influent a les xarxes.

Però fins aquí, parlam d'una anècdota sense importància. Allò que sí és transcendent és que funcionari policials, que cobre el seu sou dels doblers que pagam els ciutadans, es dediquin amenaçar mitjans de comunicació afirmant que si un dia requereixen els seus serveis no els atendran. És un fet gravíssim.

Més encara, fa pocs dies dBalears va evidenciar que una sèrie de policies espanyols varen cometre delictes (i, segurament, d'aquí plora la criatura) com el d'agressió a un ciutadà o encobriment i el SUP encara no ha dit res.

I ja que juguen a fer preguntes: estan reconeguent públicament que si IB3 o un periodista d'aquesta cas requereixen els seus serveis, li negaran? Seleccionen les seves intervencions segons la ideologia del ciutadà?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Diuen . "que si un dia requereixen els seus serveis no els atendran" I jo em pregunto: A on és la novetat ??

Valoració:3menosmas
Per clar, fa mes de 4 anys

Dient això, estan reconeixent-nos com a diferents d´ells. Reconeixen el problema. Noltros no som com ells ni combreguem amb ells, AFORTUNADAMENT !

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente