algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Quin sentit té racionar l'aigua?

Es irracional i no té cap sentit insistir a la població perquè no 'fraccioni' les seves compres i al mateix temps racionar alguns productes.

En aquests dies que experimentam vivències que no pensàvem que viurien, també vivim l'experiència de veure alguns productes bàsics racionats.

És el cas dels barrals d'aigua. Als supermercats no en deixen comprar més de quatre, de manera que una família de quatre membres, es veu obligada a sortir de casa cada quatre o cinc dies per compar-ne.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

La aigua destil·lada sí, se pot beure i ès de las millors.
Potser que sigui millor la aigua recollida de la neu,
també hi ha aiguas bonas com la recollida de pluja a cisternas (no pous).
No confondre la aigua depurada per a baterias elèctricas i la aigua destil·lada per consum.
Els whiskis se eleboran amb aiguas de 'alta' muntanya i
han de esser molt puras.
Medicina alternativa, consultar.

Valoració:0menosmas
Per Pere Llofriu, fa mes de 4 anys

I ara que hi pens, que l'aigua de l'aixeta no és bona, és un tòpic residual de fa 15 anys. Pot esser que per a beure directament hi notem el que sigui, però per cuinar no hi ha cap excusa per rebutjar-la. I encara estalvies una cosa grossa, de traginar i discutir.

Valoració:2menosmas
Per Honori, fa mes de 4 anys

El sentit de racionar l'aigua als supermercats és molt senzill: es tracta d'evitar que a les 9 del matí arribi algú que se'n dugui 50 barrals en dos carretons i deixi els següents clients sense aigua per endur-se'n. El mateix passa amb els iogurts, per exemple.

Valoració:2menosmas
Per Hug, fa mes de 4 anys

L'aigua destil·lada no es pot beure, no s'ha de beure. Una altra cosa són els sistemes per millorar la qualitat de l'aigua de l'aixeta, que es poden instal·lar a l'aixeta mateixa o bé usant pitxers amb filtre.

Valoració:1menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Amb una destil·ladora se pot estoviar més de
350 envasos de garrafa, que són de plàstic.
Els hospitals haurian de servir aigua destil·lada per
beure.

Valoració:1menosmas
Per Pere Llofriu, fa mes de 4 anys

Deu esser per la mateixa síndrome del paper de vàter, que no tan sols existeix, sinó que s’hi apunta molta gent. Teòricament hauríem de menjar manco, ja que no podem gastar les calories d’abans, però adesiara s’acaben productes que mai no t’hauries imaginat, de primera necessitat o no, aleshores molts aliments es passen i acaben al fems d’incineradora, ja que estam parlant precisament d’un subconjunt de gent insolidària.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente