nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Donar suport a na Paula Rotger i destapar els seus assetjadors

Aquest dilluns, als jutjats de Via Alemanya de Palma, es viurà un nou episodi de la ignomínia que és tot allò que ha seguit a la denuncia que va fer Paula Rotger després d'haver patit una discriminació per raó de llengua.

Ara ens cal dedicar esforços a acompanyar i donar suport a na Paula Rotger i defensar-la dels atacs dels cossos nacionals espanyols, que van desfermats.

Paula Rotger, després de denunciar que un agent de la Guàrdia Civil espanyola la va discriminar per haver parlat en català, ha hagut de patir diverses denuncies contra ella; una sanció que li ha impedit fer feina durant un mes; pintades al seu cotxe; i un atac d'un degenerat que es va identificar com a fill d'un guàrdia civil.

A més a més de tot això, aquest dilluns serà sotmesa a un judici, com si hagués estat ella l'agressora.

La injustícia és flagrant i majúscula, però avui toca ser, a partir de les 11 del matí, als jutjats de Via Alemanya de Palma per agombolar na Paula i demostrar-li que no està sola.

En algun moment, haurem de desembolicar tot el fil d'aquest cas i denunciar els que, recolzats en la impunitat, han actuat de manera maliciosa i contrària a la Llei i l'han assetjada vilment. Caldrà fer-los empegueir davant Europa.

Es saben tan impunes i es creuen tan vius, que es pensen que esmolen... i aviat faran osques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per es pescador de sa cala, fa mes de 4 anys

Als colons prepotents i malalts d´odi els propos un bon destí turístic a las Hurdes. Viatge pagat i barco de reixa !

Valoració:2menosmas
Per Paio, fa mes de 4 anys

Calia haver-ho dit abans, amb més temps.

Valoració:4menosmas
Per Toni F., fa mes de 4 anys

Els nostres polítics no ens representen, per això no fan costat a Paula. Qui estima la llengua de les Illes la defensa, no s'amaga com un cuc. Força, Paula, estem tots amb tu!!

Valoració:10menosmas
Per idò sí, fa mes de 4 anys

No és que es creguin impunes, és que, la majoria de vegades, ho són, i així ens va. Els franquisme encara té molt de poder, as nostre país.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente