cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Els qüestionaris repartits a les oposicions de psicòleg clínic estaven, exclusivament, en castellà

Les oposicions, de dissabte passat, per cobrir 53 places de personal estatutari de la categoria psicòleg clínic, no només es va fer fora de la Llei i contra la darrera decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en no incorporar cap requisit de coneixement de llengua catalana, sinó que, segons expliquen les persones que hi varen participar, els qüestionaris dels exàmens que es varen repartir eren, exclusivament, en llengua castellana. Una vegada repartits els qüestionaris, es va demanar si hi havia algú que el volgués en català.

El procediment selectiu és el de concurs oposició, que consta d'una fase d'oposició amb un valor del 60 % i una posterior fase de concurs amb un valor del 40%. La qualificació final s'obté sumant les puntuacions obtingudes en totes dues fases. La fase de concurs consisteix a valorar els mèrits que han al·legat les persones candidates amb el barem següent: experiència professional, 55 punts; activitats de formació, docència i recerca, 40 punts; coneixements de català, 5 punts, i coneixements d'una llengua estrangera, 3 punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per En juanete de la jarra, fa mes de 4 anys

Ells sabran millor, si no pateixen esbiaixos, però és bona precaució valorar molt bé que entenen sa llengua més propera i emocional des pacients, estils, entonacions, argots... Encara que no la xerrin ni escriguin. I fer-ho abans de què guanyin plaça, sinó sona mooolt rar tot això

Valoració:2menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Que a Mallorca sigui mes obligatori sebre es foraster que no es mallorqui es un signe mes de que som una colonia. Qui vulgui posar castella on he escrit foraster i catala on he escrit mallorqui, no hi tenc cap problema.

Valoració:7menosmas
Per ¿¿??, fa mes de 4 anys

Y el autor de la "noticia", ¿Qué quiere?. ¿Qué estén en chino mandarín, por ejemplo?

Valoració:-3menosmas
Per Agnès Ros, fa mes de 4 anys

Sense caler ni demanar-ho estem obligats en una immersió linguística que no hem demanat i encara menys ens és necessària. La nostra llengua catalana sí que necessita un reforç constant davant de tanta agressió pancastellanista.
Pot dir-se que estem en una dictadura centralista d´eÑe.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente