algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Continua el degoteig de discriminacions per raó de llengua a Mallorca

Les discriminacions lingüístiques envers els catalanoparlants són diàries i és important que surtin a la llum per fer palès aquesta problemàtica que vulnera els drets lingüístics dels catalanoparlants a Mallorca.

A la redacció de dBalears ens continuen arribant denuncies de casos concrets de discriminació per raó de llengua. Durant els propers dies, una vegada contrastats, els farem públics.

Una lectora ens n'ha fet arribar un que es va produir fa uns dies. Aquesta vegada els fets es varen produir a una coneguda franquícia de sabates de Palma (Heymo). Segons ha relatat la clienta que ha patit aquest nou atac, la dependenta, després d'haver mantengut durant una estona una conversa en la qual la clienta parlava en català i la venedora en castellà, a partir d'un moment, la venedora la va dir que no l'entenia i que li parlàs en castellà.

La client ha explicat que ha demanat un full de reclamacions tant per aquest fet com per la negativa de la marca en fer-li un canvi de sabates que tenien un defecte de fàbrica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per T, fa mes de 4 anys

Mes greu encara,HEYMO,cadena mallorquina de sabateries.

Valoració:13menosmas
Per mariner, fa mes de 4 anys

Tots els Països Catalans són agredits sistemàticament pels governs centralistes i tot per a voler imposar el seu particular i multisecular sistema extractiu castellà. Els Països Catalans ja n´estan tips de tanta opressió i ja comencen a exigir poder recuperar els seus drets polítics naturals com a país. Si volem sobreviure, la bicoca españuela s´ha d´acabar.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente