cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

Ona Mediterrània, setena temporada

Aquest dilluns, Ona Mediterrània comença una nova temporada. La podreu seguir a través del 88.8 de la FM, a través d'internet o mitjançant l'aplicació gratuïta per a dispositius mòbils.

Aquesta setmana arrenca el matinal, el Bon Dia! conduit per Toni Rotget que, des de les 8.00 fins les 11.00 repassarà l'actualitat des de la informació i també des de l'opinió i l'anàlisi.

A partir de la setmana que ve es posarà en marxa la resta de programació en directe, seguim el mateix model d'aquesta darrers anys: durant el matí, ràdio generalista que tracta l'actualitat. Horabaixa i vespre: ràdio cultural i associativa, amb programes especialitzats en els diversos àmbits de la Cultura i també donant veu i fent d'altaveu de les entitats cíviques que treballen per fer una Mallorca millor.

Encetam aquest sisè any i setena temporada amb il·lusió renovada. Amb la força i experiència acumulada al llarg d'aquests anys marcats per la dura lluita diària per la supervivència i contra tots els esculls i traves que ens han posat els que, a cara descoberta o d'amagat, fan feina perquè la nostra llengua tengui el menor espai públic possible i la llibertat d'expressió sigui només per als que diuen el que volen sentir.

També encetam aquesta temporada amb un regust agredolç. Agre perquè no hem estat capaços d'assolir els nivells de professionalitat i qualitat tècnica que mereix la qualitat i compromís dels nostres col·laboradors... Dolça perquè a diferència de la majoria de projectes similars al nostre, encara hi som. No només hi som, sinó que comptam amb una massa social que garanteix la nostra continuïtat i amb una audiència que creix a cada nova onada de dades d'oients.

Allò que no et mata et fa més fort. A Ona Mediterrània ens hem fet forts a base de resistir els embats dels que ens han volgut matar com a projecte.

Som molt forts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.