nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Els manipuladors que contínuament manipulin bons manipuladors seran

No sé si tots, siguem de la ideologia que siguem, ho veim tot igual que ho veig jo. La meva manera de veure com es mouen els polítics pel món, si són de dretes és que el que més critiquen en els altres és el que més són ells. Així quan acusen els altres de mentiders, és que ells s’han llicenciat en aquesta matèria, quan acusen els altres d’adoctrinadors és que ells s’hi han doctorat, i si acusen els altres de manipuladors és que ells han fet uns quants màsters en la matèria. Els que més fan això són els polítics del PP i els “Cs”. No els importa anar fent el ridícul com han anat fent el seu cap, la seva segona i tots els adlàters que els envolten. Com tenc per costum intentaré demostrar com faig sempre que puc el que he dit amb exemples.

Perquè s’entengui abans explicaré la situació existent sobre el tema de l’admissió a mestres a Catalunya. Com que al Principat se n’han adonat que les notes exigides per accedir als estudis de Magisteri solen ser baixes, el que s’ha fet és una prova complementària a la selectivitat per poder-s’hi matricular. I ha resultat que més o manco un terç dels o de les estudiants que s’hi presenten no la superen. Amb aquestes dades no se sap si es generalitzàs aquesta prova si hi hauria moltes comunitats on no l’aprovarien o no la passarien la meitat o més de l’alumnat.

El que queda molt clar és que al Principat s’han pres molt seriosament la carrera de Magisteri i volen que hi accedeixin persones molt preparades. Se sap que si no s’estableix un filtre com aquest podria ser que accedissin a la professió que no tenguessin les competències adequades. És la demostració del zel català per una professió determinant en la formació dels futurs ciutadans. Doncs aquesta notícia l’ha recollida el diari El País i l’ha titulada així: Catalunya rebutja un de cada tres aspirants a mestre pel baix nivell. Segur que qualque polític cercaria la manera de treure rèdit de la notìcia.

És el que ha fet una diputada de la banda, segons Rivera, dels “Cs”, la diputada Sonia Sierra, que ha piulat el següent sobre aquesta notícia: "Catalunya rebutja un de cada tres aspirants a mestre per baix nivell, però els nacionalistes presumeixen de model d'èxit". Ha fet una demostració d’ignorància supina o ha demostrat que comenta el que li ve de gust sense llegir la notícia on s’explicava el que he escrit abans sobre els motius de l’escabetxina. Però la banda dels “Cs” fa anys que s’han entossudit a voler demostrar o afirmar que el sistema educatiu català és pèssim, a causa dels que ells diuen la “immersió lingüística”. O no ha llegit la notícia o confia que els seus lectors no la llegiran i els vol influir, adoctrinar, la seva acusació a l’escola catalana i als altres, especialment als independentistes. Devia cercar una felicitació del cap de la banda o de la senyora Arrimadas, especialista en mentir i adoctrinar.

En definitiva, això se li diu manipular, és una banda d’especialistes en la matèria. Aquí va el darrer exemple, d’una persona qualsevol, o no tant qualsevol, que assisteix a una manifestació contra la imposició del català, matèria pròpia de la lluita del PP i dels “Cs”. Ha aparegut a twitter i s’ha reproduït a facebook. És un diàleg:

- ¿Vd. de dónde es?

- De aquí.

- ¿Catalana?

- Y española.

- ¿Hace mucho?

- 50 años llevo aquí.

- ¿Y por qué protesta?

- Porque nos imponen el catalán.

- ¿Usted habla catalán?

- No.

- ¿Después de 50 años de imposición?

- ¿Eing?

- Que si la han obligado durante 50 años...

- ¡Nazi!

- ¿Cómo?

- ¡Manipulador!

Crec que l’article no ha de menester conclusió final, queda ben demostrat el que ha après aquesta persona que ha acudit a la manifestació contra la imposició del català, quan queda demostrat que a ella ningú no li ho ha imposat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per normal, fa mes de 4 anys

"Cree el ladrón, que todos son de su misma condición"

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente