algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Un nou casal a Palma

Mentre la Conselleria de Salut del Govern de Francina Armengol regala un local públic a una associació que té la funció de crear divisió i crispació dins la societat de les Illes Balears, Can Alcover, l'espai que acull més actes culturals, activitats, reunions i cursos, de totes les Balears, es manté, exclusivament amb les quotes dels socis de l'Obra Cultural Balear. Un motiu més per fer-vos socis de l'OCB si encara no ho sou.

Mentre el Govern de Francina Armengol malbarata recursos públics tot regalant-los a una entitat que, un pic, va convocar un 'congrés de filologia' en el qual hi varen participar quatre homes (cap d'ells filòleg) i varen acabar barallats, l'OCB i l'Associació Ona Mediterrània obrin un nou casal al centre de Palma per promoure valors positius com el respecte a la nostra llengua, la passió per la cultura i la comunicació. Un altre bon motiu per ser soci de les dues entitats.

Ens trobam aquest dissabte per inaugurar el nou casal situat a Els Geranis de Palma, que batiarem amb un nom ben positiu i suggeridor: Casal Bon Dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.