algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El Moviment Feminista rebutja les donacions econòmiques de militants de partits polítics

El Moviment Feminista de Mallorca ha rebutjat les donacions econòmiques provinents de militants destacades de partits polítics.

Aquests dies, diverses militants destacades de partits polítics d'esquerres han anunciat que donaran la part corresponent a un dia de sou a les organitzaciona feministes, però el Moviment Feminista de Mallorca que agrupa la majoria de les feministes, ha decidit que es vol mantenir independent de les polítiques i ha rebutjat rebre aquests tipus de donacions.

També han deixat clar a algunes candidates a les properes eleccions que no poden ser en les estructures directives del Moviment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MÉS que escèptic, fa mes de 5 anys

Vos dir que no és hora que els partits polítics renovin un poc les maneres de fer? Això de voler conrear el clientelisme polític, això de ficar mà als moviments socials, no fa part de la història dels comissaris polítics comunistes?

Valoració:1menosmas
Per Pere Pistoles, fa mes de 5 anys

Com sempre hem de ser més les més guais i les més revolucionaries del món i per això rebutjam a les polítiques. Es sa moda: rebutjar l'esquerra.

Després resulta que les hem repudiat tan l'esquerra i ens empegeeix tant els politics d'esquerra, que les persones d'esquerra acaben fartes de ser-ho.... i ens quedam com ara amb el cutrerio, l'abstenció i l'extrema dreta que guaita.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente