cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Casado i Rivera, concursants de 'shows d'impacte'

M'ho va explicar una persona del carrer, una persona que de cada dia té menys ganes de votar, perquè troba que massa polítics s'han convertit en una guarda de vàndals, com si estiguessin comandats per Atila i haguessin de destruir tot el que troben per allà on passen. Aquesta persona em va dir, però d'això ja fa uns quants anys, que fos espectador de shows d'impacte com “Gran Hermano”, “Gran Hermano Vip”, “Supervivientes”, etc., que observàs els comportaments dels concursants i després que observàs com eren aquests concursants i les votacions i preferències del públic, que si ho feia me n'adonaria que el públic preferia els concursants mal alletats, els que fossin capaços de moure molts de conflictes i els que no callassin mai davant qualsevol situació, tant si tenien raó com si no, que aquesta circumstància no tenia massa importància, que moltes vegades aquesta predilecció la produïen uns contertulis, que comentaven el programa, i que eren els que induïen la gent a votar d'una manera o de l'altra. Aquesta persona va afegir que molts polítics de qualsevol partit semblava que havien assistit a cursets d'aquest tipus, o que havien observat a qui votava la gent, per saber com s'havien de comportar ells a l'hora de les votacions per accedir als llocs de comandament, local, autonòmic, regional, nacional i estatal.

Així que la teoria d'aquest amic meu era que les esbroncades, els insults i les mentides quan els vengués de gust era la millor manera perquè els votants els preferissin als altres. Bastava dir que es comportaven així perque eren ells mateixos, perquè eren així i quedaven justificats. Si es dedicaven a robar menjar, també influïa favorablement, ja que això servia per provocar conflictes, i com més conflictes fossin capaços de provocar, més vots obtindrien. Això voldria dir que si els polítics eren corruptes i robaven, això no tendria massa importància. Només he fet la comprovació a dos shows d'impacte, al darrer “Supervivientes” i al “Gran Hermano Vip” actual. S'ha de dir que “Supervivientes” va ser guanyat per la persona que més mal comportament va tenir amb tots, una tal Sofia Suezcun, la persona que menys va saber conviure, la que més esbroncades va provocar, aquesta va ser la més votada i la que va guanyar. Al Gran Hermano Vip actual, la persona que més esbroncades ha provocat, una peruana, Miriam Saavedra, és la més votada pel públic, perquè se salvi quan està nominada en companyia d'altres persones. Per tant, aquesta primera comprovació assegura que és cert el que em contava aquest amic tan lúcid. Ara haurem d'observar què passa amb els polítics.

Aquest article, que no havia volgut escriure mai, l'he desenvolupat aquesta setmana després de veure les esbroncades que feien Casado i Rivera al president Sánchez en el Congrés, per mor d'haver presentat uns pressuposts, que es podria dir.que són els que tenen més en compte la qüestió social, des de fa més de 10 anys, uns pressuposts que eleven el sou mínim a 900 euros, que volen posar l'ensenyament dels 0 als 3 anys gratuït, i que reforcen les ajudes a la dependència i a les pensions, i altres avanços socials, que ja els hagués agradat posar en marxa als “Cs” o als del PP, però que ara volen destruir. En primer lloc, perquè no beneficiïn a qui està en el poder, i perquè no perjudiquin els més rics, que són els protegits dels dos partits dretans, i sobre els que recauria el cost d'uns pressupostos tan avançats.

Si els pressupostos són socials i democràtics, ja que es duien a terme usant les normes establertes en el Congrés, els esbroncadors diran que són il·legals, ja que no segueixen altres normes existents també. El mateix que feien al Parlament català, que intentaven que no es dugués a terme cap votació que no els agradava, Com a tals cercadors de conflictes, diuen que els pressupostos aniran contra l'economia de l'Estat, ja que les grans fortunes, que són els que tenen capacitat per donar feina als treballadors, a l'hora d'haver de pagar més no ho voldran fer i tancaran les empreses o aquestes se n'aniran a un altre lloc on es pagui menys de sou mínim. És un comportament semblant al que varen tenir a Catalunya, ja que quan allà varen tenir un comportament democràtic, cosa que suposava el dret a decidir o dret a l'autodeterminació, el mateix Govern del PP d'aquell temps va retirar grans quantitats de doblers dels principals bancs catalans, perquè se n'anassin d'allà, que canviassin el domicili de les seves respectives centrals. Segurament estaran disposats a fer el mateix amb molts empresaris, que en sentir-se protegits per aquesta dreta antidemocràtica, també suprimiran llocs de feina, per fer avortar els avenços socials que s'haurien pogut aconseguir. Que són conflictius ho demostren quan tracten tan despectivament els independentistes catalans que l'únic que volen fer és exercir el dret democràtic a votar, mentre els brétols els diuen delinqüents, els volen a la presó i segurament voldrien que els caigués cadena perpètua. Com més conflicte millor. Així pensen que guanyaran les eleccions, com als shows d'impacte.

És molt trist que s'imiti el comportament dels esbroncadors dels shows d'impacte per aconseguir vots, sense tenir en compte, si el poble en sortirà beneficiat o perjudicat. Això es pot comprovar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guiem, fa mes de 5 anys

Ido si
Es a dir que es pobres ademes de pobres som beneits i votam es que mos barrinen ,

Valoració:3menosmas
Per Idò sí., fa mes de 5 anys

Un dels tòpics de la democràcia és que el poble sempre té la raó i això és molt discutible. Jo crec que la majoria del poble no té criteri, i es deixa dur pels qui ofereixen coses que no sempre són les més convenients, però per a molts les més atractives. I així veim que una gran part dels pobres voten partits de dretes que només miren pels seus propis interessos i d'una manera descarada, com ara quan protesten per la pujada del sou mínim i amenacen amb tancar moltes empreses i dur-les a països on els pobres encara estan pitjor que al nostre i així podran els empresaris tenir més ganàncies.

Valoració:2menosmas
Per Idò sí., fa mes de 5 anys

Un dels tòpics de la democràcia és que el poble sempre té la raó i això és molt discutible. Jo crec que la majoria del poble no té criteri, i es deixa dur pels qui ofereixen coses que no sempre són les més convenients, però per a molts les més atractives. I així veim que una gran part dels pobres voten partits de dretes que només miren pels seus propis interessos i d'una manera descarada, com ara quan protesten per la pujada del sou mínim i amenacen amb tancar moltes empreses i dur-les a països on els pobres encara estan pitjor que al nostre i així podran els empresaris tenir més ganàncies.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente