muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

S'ha fet independentista López Nadal?

Aquesta és la pregunta que es feien alguns dels assistents als actes d'aquest dilluns a Palma en els quals s'hi va poder veure el mallorquí i exmembre del cos diplomàtic espanyol, Joan Manuel López Nadal.

Aquest dilluns es va fer, a Can Alcover, un debat organitzat per Mallorca Lliure que aplegà una setantena de persones, entre les quals el diplomàtic mallorquí.

Al vespre, a la concentració a la plaça de Cort per commemorar l'1-O de l'any passat, López Nadal també hi era present i es mostrà molt actiu fent fotos de l'acte.

López Nadal va ingressar a la carrera diplomàtica l'any 1980 i ha estat destinat a les representacions diplomàtiques d'Espanya a Pekin, Jakarta, Nova Delhi, Bangkok i Lisboa.

També va ser director general de Relacions Europees i per a la Mediterrània del Govern.

El 2001 va ésser anomenat enviat especial de la presidència espanyola de la UE per a l'Afganistan. Altres països on ha exercit la diplomàcia són: Dinamarca, Tailàndia i França.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Manuel López Nadal, fa mes de 5 anys

Gràcies pel vostre interès per la meva modesta persona ; si ho voleu saber m’ho podeu demanar i vos ho explicaré amb molt de gust

Valoració:3menosmas
Per Pere, fa mes de 5 anys

En un col·loqui de la revista "Lluc", devers l'any 1977 López Nadal ja es declarava a favor del dret a l'autodeterminació (i, a més, ho feia en nom del PSOE!). Com no ha de ser sobiranista una persona intel·lectual que no sigui malentranyada?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente