algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Els 'Cs' continuen provocant odi i encoratjant la fractura social

El partit de Rivera i d'Arrimadas, o del qual aquests en són alts càrrecs i responsables, no fa altra cosa que intentar eliminar la personalitat i la identitat de les persones, quan aquesta identitat i aquesta personalitat estan allunyades de la castellana, de l'espanyola per la gràcia de Déu. Ells saben que per treballar per una Espanya indivisible, han d'esborrar de la ment de les persones que no són espanyoles, o que no s'hi senten, qualsevol vestigi que les pugui fer diferents. Així serà més fàcil implantar-los una altra personalitat, una altra identitat, l'espanyola. Com que saben que una de les característiques fonamentals de la identitat de qualsevol persona és la llengua, s'han de dedicar a exterminar aquesta llengua o a infravalorar-la, perquè en unes quantes generacions la llengua desaparegui de les famílies i així desapareixerà dels pobles que ara en tenen una de diferent a la castellana (espanyola).

Aquests pobles, segons la Constitució que defensa uns quants dels principis fonamentals del Movimiento, han quedat convertits en autonomies, mai no podran ser nacions, i no ho seran perquè els manaies de torn s'encarregaran de divulgar-ho, de predicar-ho, d'adoctrinar-ho. Les autonomies amb llengües pròpies, tenint en compte la Constitució i els seus corresponents estatuts d'autonomia es varen encarregar de legislar per defensar aquestes llengües que les monarquies autoritàries i les dictadures havien posat en perill d'extinció. Per això, tenint en compte la Constitució que diu que aquestes llengües s'han de protegir i segons els estatuts que atorguen el dret a rebre i expressar informació en la seva llengua, varen legislar que les persones que ocupassin càrrecs públics havien de conèixer les dues llengües, l'oficial de l'Estat i l'oficial de l'Autonomia, que en realitat és una nació, nació prohibida. Això significa que es va legislar el requisit del coneixement de les llengües pròpies de la nació; a Catalunya, del català.

Els seguidors dels règims de monarquies autoritàries i de les dictadures saben que el requisit del coneixement de les llengües diferents al castellà, és una gran mesura per protegir aquestes llengües, i que si no existís, seria una gran passa en el camí de la seva desaparició. Per això, el partit més mentider de la història, i és molt difícil superar al PP, és el dels “Cs”. Doncs el dirigent a Espanya, Rivera, i la dirigent al Principat de Catalunya, Arrimadas, volen fer una llei, és a dir, legislar en el sentit de prohibir que les llengües diferents al castellà siguin requisit a la funció pública. És possible fer una animalada més grossa? És possible que puguin fer això i quedar-se encara amb molts de votants? Què fan per no perdre votants? Idò adoctrinen. Sí, allò de què acusen els educadors. Adoctrinen i a més d'adoctrinar, menteixen, diuen que els defensors de les llengües ataquen el castellà, que el castellà està en perill i que s'ha de fer alguna cosa, infravaloren les llengües diferents de la castellana (espanyola). Diuen que aquestes llengües no serveixen per res, que tenen pocs parlants, que no es pot anar enlloc amb aqueste llengües de tercera o de regional.

No expliquen que la llengua d'un poble és la seva ànima. No expliquen que les llengües són la principal característica identitària i que atorguen la personalitat als pobles i a les persones. No expliquen que qualsevol llengua té un valor tan gran que no se'ls pot posar preu, ja que no hi ha doblers en el món per comprar la més poc parlada. Una prova de l'adoctrinament es comprova amb la visita que ha fet Arrimadas a Mallorca, per venir a explicar les seves mentides adoctrinadores. Segurament també haurà volgut explicar que és més important tenir bons metges especialistes, que no perdre'ls per mor del requisit de català. Com si els bon metges no fossin capaços d'aprendre una llengua a un mínim nivell que els permetés relacionar-se amb els pacients. Com si no sabessin els bons metges que és molt important relacionar-se en la llengua del pacient. Bé que les clíniques es preocupen de tenir intèrprets per servir als anglesos, francesos o alemanys, quan no s'han preocupat mai de les llengües dels subsaharians. I aquests, Rivera i Arrimadas, el que volen és que la llengua catalana no tengui més importància que qualsevol llengua subsahariana. Si aquí vivíem sense problemes en aquest aspecte, ells se n'encarreguen de venir a crear odi i fractura social.

El PP també adoctrinava pel País Valencià, i el seu adoctrinament era contra els Països Catalans i els deia que els valencians tenen massa història per haver de convertir-se en apèndixs de ningú, com si Països Catalans volgués dir que existeix un gran país i apèndixs, sinó que vol dir que existeix la Gran Catalunya. Quants adoctrinadors! Quants predicadors! Quants apòstols!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò sí., fa mes de 5 anys

Bé que ho saben que la llengua és la principal característica identitària d'un poble, i per això s'esforcen tant per a fer desaparèixer la nostra. De totes maneres, si ho aconseguissin, una vegada incorporats a la cultura castellana sempre seríem considerats uns espanyols de segona o de tercera, uns "provincianos" poc dignes de ser tenguts en compte, i continuaríen fent-nos l'abús en tots els aspectes. A veure si els illencs ens deixondim i no permetem que ho aconsegueixin.

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Així és Joan clar i catalá, el seu fariseisme i falsedat no te límits, la manipulació de l'informació és brutal, i apart dels diaris que tots coneixem, en televisió Antena tres se posa la medalla d'or, ahir la notícia de le visita a Palma, de Cantó i barby Arrimadas les vaig veure a la Sexta, a TVE, Antena tres, i TV3, el temps dedicat per Antena tres, triplicava la dels altres i els troçets escollits eran allá on més maxacava el catalá (llengua) i els que defensen la identitat i dignitat catalana.
Així demostra C's i l'IBEX35 com estimen la llengua, i a Catalunya, no tenen vergonya, ni saben que és, el seu poder és la mentida i la calumnia.Així i tot no ho conseguiran.
Com fan els PPePPeros, també Ciudadanos no és canse de dir, que els Països Catalans no existeixen, peró estan predicant contra la llavor que hi ha plantade a las Illes, i al País Valenciá¿"porque será"?
Salut i República Països Catalans.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente