cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

L'estratègia per incitar a l'odi i a la violència

No és estrany que hagi de continuar parlant dels Cs, perquè, entre altres coses, és part de la seva estratègia, que es parli d'ells. El que passa és que,sense voler, manifesten les seves vertaderes intencions que jo he denunciat en els darrers articles publicats. Ara ha estat un dels seus afiliats, Eduardo Llorens, a qui se li ha hagut de retirar una piulada on denunciava realment quina és l'estratègia del partit els dirigents del qual voldrien governar a Espanya, i a Catalunya. Són aquells que tot el dia estan explicant que els independentistes causen la fractura social. Eduardo Llorens va publicar el següent, en resposta a una de les seves accions provocadores: “La accción es buena. Muy buena. Hay que forzar la acción violenta de los independentistas. El relato de rotura social lo tenemos bien construido, pero faltan actos de violencia suyos donde consolidarlo. Alfinal saltarán. Es cuestión de insistir.”

Quina errada més gran! Explicar l'estratègia que la major part de la gent que té capacitat crítica ja coneixia, però això deixa en ridícul les intervencions d'Arrimadas i de Rivera, aquells que es presenten com a transparents i purs davant els ciutadans. Per això li varen fer esborrar ràpidament el tuit, però ja corria per la xarxa i no els han pogut esborrar tots. Aquesta explicació de Llorens no fa més que confirmar tot el que he explicat en els dos articles darrers que he publicat. De totes maneres, com que en fan tantes i tantes, encara en denunciaré alguna més. És el cas de la manipulació que es va fer a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). Aquí l'equip municipal format pels “Ce essa” i pel PSC va prohibir que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) pogués muntar una carpa amb la seva propaganda. S'afirmava que aquesta decisió era perquè no es volia polititzar la Festa Major. Però aquesta afirmació es va convertir en fum quan els dos partits en el govern varen muntar les seves paradetes, que aquestes sí varen ser permeses. Un altre exemple claríssim de discriminació i de demostració que aquesta gent, una vegada en el poder, faria el que els passaria pels nassos, però no treballarien per al poble. Prenen el pèl diàriament als seus votants... i no sé si aquests se n'adonen.

Un altre exemple de creació d'odi apareix en un tuit seguit per milers de persones, en el que es presenta un vídeo en què apareix una dona que podria ser la cuinera o la madona d'un restaurant que parla de fer un menú “d'independentistas violados”, i que posa com a primer plat “catalanes independentistas violados por el ano”.Agafa un cap de porc que té les ventresques del coll penjant i diu que és Puigdemont i li passa un cogombre entre les ventresques, com si fos una violació. També insulta els àrabs dient que es menjarà aquell porc, que és molt bo. Això fa que hi hagi moltes intervencions de gent, la majoria en contra. En una d'aquestes intervencions es demana si això no és un delicte d'odi, ja que ella com a persona i com a catalana se sent insultada i ultratjada. Un altre diu: “Como ser humano, catalán de adopción, y andaluz de nacimiento, me siento abochornado por este asqueroso vídeo y esta SINVERGÜENZA que está alentando al odio,a la violencia e incluso a la violación.” Però l'explicació principal encara ha de venir  S'ha de dir que van sortint intervencions que alaben el que s'ha fet, però que la majoria ho troben un desastre, però el que he dit abans, una persona posa el dit a la llaga quan diu: “Pero por qué odian tanto? Yo creo que ni ellos lo saben. Se han dedicado a escuchar a Rivera y a Arrimadas y nos odian porque es lo que les han dicho que hagan.” No em cansaré de repetir que això és el que realment pens, però veig que no ho pens jo tot sol, sinó que són molts els qui s'han adonat de quin és realment el paper dels dos polítics citats que aspiren a governar, un a Espanya i l'altra, a Catalunya.

El que és més difícil d'explicar, encara que també siguem molts els que ho tenim clar és el paper de la justícia, que empresona cantants i rapers per mor de les lletres de les seves cançons i duen davant la justícia uns altres perquè flastomen les divinitats de la Religió i, en canvi deixen lliures aquesta gent que sembra tan d'odi, especialment els seus dirigents que ho tenen com a objectiu i com a estratègia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 5 anys

Una manera de fastidiar els castellans sobre les seves intencions ès la llengua.
No parlis mai a un castellà o un castellanoparlant en castellà.
Basta convèncer an els mallorquins o una massa crítica de més del 15% de la població en general que no li parli mai en castellà an els 'forasters'.
Els primers que han de donar exemple són els polítics quan parlin o escriguin an el media de comunicions
sempre no han de parlar ni escriure en castellà. Quantes més vegades profereixin mots com 'polaco', 'catalanufo', 'fascista', etc. més exist se té. El punt dèbil dels castellans ès la neurosi.

Valoració:1menosmas
Per PDP, fa mes de 5 anys

Si tens cosa dolenta, F.S.B., fas bé traient-la del ventre.

Valoració:0menosmas
Per F.S.B., fa mes de 5 anys

L'ase va dir orellut al porc...!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente