nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Quanta mediocritat!

Vos heu fixat que aquest temps que ens ha correspost viure, per totes bandes, abunda la mediocritat?, mediocritat a l'hora de valorar els drets humans, mediocritat a l'hora de repartir la riquesa, mediocritat a l'hora de fer valoracions polítiques, mediocritat a l'hora d'entendre la filosofia de la vida, mediocritat a l'hora d'entendre què passa en el món, mediocritat a l'hora d'entendre i comentar textos periodístics, mediocritat a l'hora d'ocupar espais comuns, mediocritat a l'hora de consumir...és com si un iceberg grandiós de mediocritat s'hagués desglaçat i ens hagués inundat, sens que ningú no se'n pogués salvar. L'únic que es pot fer és intentar no ofegar-se dins tanta mediocritat.

Després d'anys de mediocritat de govern del PP, que en l'únic que ha demostrat no ser mediocre ha estat en la condició de robar, va arribar al poder un teòric socialista, Pedro Sánchez, que a l'hora d'encarar el greus problemes de l'Estat no ha estat capaç de superar la fórmula de la mediocritat. Això passa al Govern Central i passa també a les comunitats autònomes. És el cas del País Valencià. Un insòlit acord de la mesa del Parlament entre els representants del PSPV, Podem, PP i “Ciudadanos” han votat que el català no sigui un requisit per als futurs treballadors de les Corts valencianes. Compromís ha quedat sol i el president de la Cambra s'ha abstingut. S'excusen que hi havia un acord sindical previ que no preveia el requisit. La mediocritat es manifesta quan estan d'acord que el requisitn existeixi per a la funció publica, però en volen eximir segons quines places determinades i concretes.

Un grup d'al·lots del Prat de Llobregat han insultat i expulsat una al·lota d'un grup de Whassapp, perquè feia les seves intervencions en català. Llavors apareixen els més votats “Ciudadanos” i els residuals del PP i parlen de provocacions, d'incitació a l'odi i de provocadors de fractura social. Ara resultarà que una persona que parla en la seva llengua és la que provoca la fractura social. Aquests són els que parlen malament d'una població que l'únic que vol és exercir el dret a decidir, aquests són els que provoquen i després es planten davant aquesta població, que com que no és sorda ni mediocre, els xiularà i els cridarà que se'n vagin d'allà on han anat, i aquesta serà l'excusa per poder dir que tenien raó, que existeix la fractura social, fractura que ells s'han encarregat de provocar.

Recordau el dia que Quim Torra, president del Govern català va visitar Pedro Sánchez, president del Govern espanyol? Era un dia en què les cadenes de TV, les ràdios i els diaris i revistes estaven alarmats per si el segon feia segons quines concessions al primer. Al final el que es va parlar no va interessar massa, perquè no va superar la mediocritat. Al president espanyol no se li va ocórrer, després de la reunió, altra cosa que piular al twitter en català, en català perquè els catalans valorassin la seva bona intenció, i en castellà, perquè els espanyols no poguessin dir que obviava la llengua de l'imperi, la bona, la dels assumptes importants. Valenta ingenuïtat la del president Sánchez, incapaç de valorar la realitat espanyola; una realitat que el va insultar, el va amenaçar i el varen omplir d'improperis.  Aquí n'hi haurà que voldran fets, escrits, què li varen dir realment. Aquí ho teniu:  "Habla en Español soplapollas que para eso eres presidente de todos los españoles subnormal" o "Sr Sánchez a que viene ahora hablar en catalán. El idioma oficial de España es el español no lo arrincone que ya lo hacen suficiente en Cataluña". Diuen que és molt important viatjar per eixamplar horitzons i no quedar-se amb una mentalitat estreta, que és la que podrien tenir els nacionalistes, segons diu aquesta genteta. Anau, viatjau a Catalunya i comprovareu com els espanyols tenen raó i l'espanyol està completament arraconat allà. Allà ningú no parla espanyol... o la mediocritat fa dir coses, vertaderes fal·làcies i mentides ben grosses. Iara.., quina se vos ocorre a vosaltres?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per manoletin, fa mes de 5 anys

Me sumo, ciertamente la mediocridad abunda.

Valoració:-1menosmas
Per Guiem, fa mes de 5 anys

Mediocritat a l'hora de entendre i comentar textos periodistics
No t'has oblidat sa mediocritat des textos que escrius i que hem de digerir a la mala i amb aquesta calorada

Valoració:-5menosmas
Per medi, fa mes de 5 anys

Sin que sirva de precedente para nada, en esta ocasión estoy totalmente de acuerdo contigo. Yo también solo veo mediocridad. Ahora mismo, cuando estoy escribiendo este suelto, la estoy viendo. Y mucha, desgraciadamente.

Empezando por …. donde tú quieras.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente