nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El PP, una organització criminal

L’Audiència Nacional espanyola ha condemnat 29 dels 37 acusats en el judici de la primera època de la trama Gürtel. En el mateix judici ha condemnat el Partit Popular a títol lucratiu per haver-se beneficiat de la trama corrupta.

Volem pensar que la immensa majoria de militants del PP són gent honrada- Però sabem ja, que la majoria dels seus dirigents són gent corrupta o còmplices de corrupció.

Per molt menys del que ha passat només en un dels casos de corrupció que afecten el PP, hem vist com la policia espanyola, dirigida pels corruptes del PP, ha ocupat seus de partits polítics com Unió Mallorquina o Convergència Democràtica.

Recordem que, només en el cas Gurtel, hi ha una dotzena de morts tèrboles i sense una explicació del tot convincent.

No es tracta de justificar res del que hagin fet els dirigents d'UM o de CDC, es tracta de que si feim una comparació a escala dels seus casos amb el del PP, és evident que que el PP és una organització criminal que ha de ser il·legalitzada immediatament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Espoiler, fa mes de 5 anys

I Rajoy, el cappo

Valoració:1menosmas
Per sara, fa mes de 5 anys

I Rajoy és el cappo

Valoració:1menosmas
Per Idò sí,, fa mes de 5 anys

El problema més gros és que hi ha moltíssims de votants que són admiradors dels corruptes, molts dels quals tenen la barra de dir, parlant d'un determinat corrupte, "si jo estàs en el seu lloc faria el mateix". Altres simplifiquen molt dient "tots els polítics són iguals" (referint-se a la corrupció) i per tant, no troben cap impediment a votar els seus corruptes preferits.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente