nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Més que una festa

L'any 1994, el naixement de Joves de Mallorca per la Llengua va marcar l'inici d'una nova dinàmica del moviment per la Llengua, la Cultura i el País.

Aleshores, l'OCB vivia en la tensió provocada per la seva implicació en la política lingüística institucional, a través de la Campanya Institucional de Normalització Lingüística, dirigida per Aina Moll, i la constatació de que la voluntat política dels governants d'aleshores de promoure la llengua catalana era igual a zero.

El 1995 Joves per la Llengua impulsà el Correllegua, primera mobilització popular massiva en favor de la recuperació de la llengua catalana, tot seguit l'OCB impulsà la primera Diada per la Llengua... Aquella desbordant cadena humana.

Aquest dissabte, Joves de Mallorca per la Llengua convoca un acte a Sant Jordi amb el lema de 'Treu la Llengua'.

Es tracta de la primera mobilització impulsada per l'organització juvenil en els darrers cinc anys. Si surt bé, segur que serà un estímul pel conjunt del moviment per deixondir-se.

Celebram aquesta iniciativa d'una entitat que ha rebut un fort impuls amb la incorporació d'una sèrie d'al·lotes com n'Aina, n'Ariadna, na Paula, na Margalida... que han aportat energia, capacitat de feina i rigor a una entitat que també compta amb la capacitat d'en Biel, en Carles, en Jorge, en Martí... i altres joves que, segur, aportaran nova energia a tot el moviment a favor de la nostra llengua.

Aquest dissabte, 26 de maig, sumem-nos a aquesta nova energia i participem de la Diada per la llengua a Sant Jordi i aconseguim que sigui un èxit. Ens hi jugam molt, tots plegats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.