muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Cantant pels presos cada setmana a la plaça de Cort

Són moltes les iniciatives que es fan arreu del país per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans, Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn i Oriol Junqueras.

N'hi ha una que es repeteix cada dijous a les 20:45 a diversos punts dels Països Catalans i que compta amb un seguiment cada vegada major. Es tracta de la trobada setmanal per cantar 'El Cant dels Ocells' per la llibertat dels presos polítics i per la llibertat i els drets de tothom i per protestar contra l'arbitrarietat judicial. A Palma es fa cada dijous a la plaça de Cort. La propera és dijous dia 8 a les 20:45.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Si afinan puede ser hasta entretenido. Lo que si es verdad que a lo mejor los vecinos acaban hasta el gorro con la matraca.

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 6 anys

I allà serem! Cantant per la llibertat dels presos polítics, protestant perquè estam a un estat que te presos polítics, i també per la llibertat i els drets de tothom, perquè la llibertat de tots els ciutadans està en perill si l'estat et pot tancar de forma tan arbitrària i si l'estat comanda el poder judicial.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente