nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Dos llibres de lectura imprescindible que destapen des de dintre la podridura a gran escala de la dictadura borbònica que ataca sense pietat la República Catalana

142681
Amadeo Martínez Inglés (Saragossa 1936). | J.Sastre
Primer, 'Juan Carlos I, el rey de las cinco mil amantes'. El seu autor és Amadeo Martínez Inglés (Saragossa 1936), un coronel paracaigudista expulsat de l'exèrcit l'any 1990 després de cinc mesos de presó per haver reivindicat públicament la creació d'un exèrcit totalment professional. Martínez Inglés, que va ser militar en actiu prop de 40 anys, entre d'altres, és autor dels llibres següents:

'España indefensa'.
'La transición vigilada'.
'Juan Carlos I, el último Borbón'. Ed. Styria 2008
'El golpe que nunca existió'. Ed. Foca 2001.
'Juan Carlos I, el rey de las cinco mil amantes'. 2017

L'obra de Martínez Inglés se centra bàsicament en l'estudi i l'anàlisi detallada de la vida pública i privada del rei borbó, Juan Carlos I, des del naixement fins a l'actualitat. Menció especial mereixen els capítols dedicats a la formació franquista de Juan Carlos I, la seva implicació en el cop d'estat del 23-F, la fortuna multimilionària acumulada durant la restauració borbònica dels últims 40 ANYS, el cercle d'amistats amb qui comparteix negocis i una vida dissoluta plena d'excessos sense gairebé límit, etc.
 

I segon, "El libro negro del ejército español", un llibre de 880 pàgines àmpliament documentat que tracta un tema fins ara tabú: les interioritats més inconfessables de la cúpula de l'exèrcit espanyol. És seu autor és Luis Gonzalo Segura (Madrid 1977), un tinent de telecomunicacions expulsat de l'exèrcit espanyol l'any 2016 després de denunciar la corrupció, els abusos, els acosaments i l'atmosfera de privilegis i d'impunitat que impera dins la cúpula de les forces armades espanyoles i que reprodueixen multiplicades per per punt les pautes de comportament que segueixen la família reial espanyola i les elits dirigents de l'estat. Luis Gonzalo va ser militar actiu 13 anys, va patir mesos de presó i després de fer una vaga de fam de 22 dies fou alliberat per acabar essent finalment expulsat de l'exèrcit.
 

Luis Gonzalo Segura és autor també de dues novel.les: “Un Paso al Frente” (2014) i “Código Rojo” (2015).
 
 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.