muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Abús de poder de Miguel Deyà

Quan aquest diari va denunciar que la prova d'Història, preparada per l'exdirector general d'Educació del govern de Bauzá, Miguel Deyà, havia consistit en obligar als alumnes a comentar un text del general colpista Francisco Franco, diversos historiadors i altres lectors del diari vessaren crítiques públiques contra aquest mitjà.

Ara, quan ja han passat més de 48 hores, des que el degà de la Facultat de Filosifia i Lletres de la Universitat de les Illes Balears robà una bandera estelada a un alumne, encara no hi ha hagut cap pronunciament públic sobre aquest clar exemple d'abús de poder.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Endavant, fa mes de 6 anys

És curiosa la mania que li teniu a un gran professor, investigador i persona com és en Miquel Deyà. Ja a un altre missatge meu aquí ho vaig dir ben clar. Tant de bo que a la UIB n'hi hagués molt més com ell: dedicats en cos i ànima a la docència i a la recerca. No com altres que fan molt de renou i tot el dia cerquen gresca amb els alumnes i passen hores i hores al bar encalentint el cap a estudiants, tan bons de manipular per altra banda. I gràcies a aquestes 'figures' tenim la Universitat que tenim amb gent molt fluixa intel.lectualment però, això sí, amb gran capacitat de fer renou, com el bidons buits que sempre en fan més que els plens.

Valoració:-1menosmas
Per Javier Moreno, fa mes de 6 anys

Esto se llama pérdida de la realidad... otro esperpento más del nacionalismo subvencionado. El catalanismo de ir asociado a progresismo y democracia significa ahora mafia funcionarial y sindical y privilegios de alta burguesía, racismo e intolerancia.

Valoració:-3menosmas
Per Pere J. Barceló, fa mes de 6 anys

No hi ha pronunciaments perque la majoria de càrrecs d'aqueste Casa coneguda com la U.I.B. son uns cagats, l'Universitat és un terreny independent, i els que hi estan governant, sempra se fan és "loco o és suec" en haver de definir una postura crítica amb un fet.
No direm res, no sigui cosa que a Madrit se molestin i mos enviin un vaixell carregat de "Piolins".
Senyors que manau ?? perqué tante por i tant de servilisme, si no teniu estima i coratge ( caràcter) plegau, partiu, arruix i deixau pas a uns altres, (pit i collons).

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente