nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Alerta a una nova operació 'Scala'

L'Estat espanyol està forçant la màquina per intentar aturar el referèndum d'autodeterminació i ha posat en marxa tot un seguit d'actuacions (la majoria d'elles previstes per l'independentisme) de tipus legal i policial. Cap d'ella de caire polític per cert.

Des de l'aparell de l'Estat no poden concebre l'autodeterminació catalana com a una actuació política i per tant la llegeixen en termes d'actuació delictiva o immoral o com si es tractàs d'un pecat. En conseqüència la resposta no és política sinó repressiva.

Hem vist l'anomenada Operació Catalunya: guerra bruta de manual. Hem vist actuacions ben estrambòtiques: persecució d'esborranys; setge a una modesta impremta; assalt a un mitjà de comunicació comarcal (des d'aquí la nostra fraternal solidaritat amb 'El Vallenc'); amenaces, interrogatoris i intimidació a funcionaris; amenaces a batles; multes arbitràries; desplegaments intimidatoris de centenars de membres de la Guardia Civil a Manresa, Berga...

Som a la recta final d'un llarg procés que ha de culminar amb la constitució d'una nova república catalana.

L'Estat ha anat fent tot allò que estava previst. Li resten poques cartes. Tothom alerta, idò, amb la possibilitat de que infiltrats pagats per l'Estat (venguts d'aquí, d'allà, d'Itàlia o de qualsevol altra banda) provoquin violència per poder justificar una onada repressiva contra l'independentisme. Vius!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emigrante, fa mes de 6 anys

Que pena para ud. sr Martí que los tanques siguen sin aaparecer por la Diagonal

Valoració:-1menosmas
Per Mg, fa mes de 6 anys

Això medicament, es diu paranoia. No és fàcil de guarir ja que als paranoics tot els casa, passi el que passi tot serà una maquinació. Quin trist futur ens espera de paranoies i postveritats !

Valoració:-1menosmas
Per Felipe sexto d'espana y ultimo de Catalunya, fa mes de 6 anys

A Europa el que els preocupa és que saben que Catalunya és totalment viable, però amb Restodespana no sabran què fer. A veure si el 2 d’octubre, és Catalunya qui es queda dins la UE i Restodespana és qui ha de sol·licitar-hi l’ingrés. Els restodespanols serien mai capaços d’arribar a cumplir els criteris de convergència econòmica i política amb Europa, trobau? Disculpau si tenc els meus dubtes…

Valoració:8menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

Nada nuevo ... como siempre soltando las mismas consignas aburridas ... Somos mejores que vosotros. El estado nos quiere chafar. Hay alguien con dos dedos de frente que se crea estas estupideces?

Valoració:-9menosmas
Per Guiem, fa mes de 6 anys

Es que necesitau un martir sou voltros es independentistas per poder fervos ses victimas,
Ni es secretari ( catala ) des parlament no volgué firmar i es lletrats des Parlament ( catalans) advertiren de sa ilegalitat de ses lleis que volien fer
Aquest no eran ni des gobierno Rajoy, ni espanyols

Valoració:-18menosmas
Per *, fa mes de 6 anys

El fanatismo y la estulticia cierra los ojos a algunos. ¿Pero qué es lo que pretendes?. ¿Acaso hay que regalar Comunidades al primer bucanero que pase?. Yo vi, el miércoles y el jueves de esta misma semana, un espectáculo propio de república bananera, sin bananas que se sepa. Yo vi, un espectáculo realmente denigrante; a la mitad de la cámara que salía despavorida y a los cuatro o cinco de la primera fila mirando hacia el suelo engullendo el sapo que tragaban..

Seguro que la población de Cataluña, después de lo visto aumenta en tres o cuatro millones de personas más. País idílico.

Por cierto: van a formar un nuevo ejercito. Magnífica oportunidad para ir a apuntaros. No irá ninguno de los que largan en esta tierra. Tots derrera sa roca. Solo bla, bla, bla. Pues no te lo creas, todavía quedan cartas. Y más de una. Y según sea, se pondrán en marcha, y de violencia en las calles solo ha hablado una. Y todos la conocemos. No falta que vengan de Italia.

Valoració:-2menosmas
Per Anarquia a Mallorca, fa mes de 6 anys

Els anarquistes ens desvinculam totalment d'aquest actes que es puguin produir i reneguem d'ells. A més l'anarquisme defensa l'absencia d'estats i fronteres i es desvincula totalment dels nacionalismes de qualsevol tipus. Els anarquistes ja duim temps denunciant gent pagada o policies infiltrats a les manifestacions que provoquen actes violents i desvirtuen totalment les nostres accions.

Salut i anarquia!

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente