algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

'Bueno, pues molt bé, pues adiós'

Aquest passat dilluns el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero oferia, una roda de premsa sobre els terrorífics fets succeïts a La Rambla de Barcelona i al passeig marítim de Cambrils quan un periodista d'extrema dreta el va interrompre i li va exigir que parlàs en castellà. Trapero va explicar que el criteri era que contestava en l'idioma que li preguntaven. El periodista s'aixecà i partí i aleshores la reacció del cap dels Mossos va ser dir «Bueno, pues molt bé, pues adiós».

La reacció va ser molt celebrada per alguns usuaris a Twitter i va ser trending topic mundial.

Els que defensam la idea tan revolucionaria que la nostra llengua és tan digna com qualsevol altra, ja tenim un missatge per respondre als que ens insulten per parlar en la nostra llengua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jreynes, fa mes de 6 anys

Home.... per fer un exercici complet de periodisme digne just t'ha falta comenrar que el periodista es holandes

Salut

Valoració:0menosmas
Per Unaperaqui, fa mes de 6 anys

I com que hi havia preguntes en català, no li va anar bé i se'n va anar. Si haguessin estat en castellà no hauria tengut cap problema.
A les Illes tenim el mal més avançat: aquí encara s'usa el castellà per defecte perpor o o Er aquel l a "educación" que ens varen inculcar a tocs. Hem de fer recular tal procediment, per tal que hi hagi suficients preguntes en català per poder dir "molt be 2, adiós ".

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente