algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'eficàcia i la contundència dels Mossos d'Esquadra ha deixat els poders fàctics de Madrid en estat de xoc

L'article de Graciano Palomo és molt revelador. Els poders fàctics de Madrid mai no s'esperaven com i de quina manera les institucions i la societat civil catalana afronten i gestionen la crisi brutal que ha suposat i suposen els atemptats terroristes brutals de dia 17 i 18. El to de l'article de Palomo és el d'una persona abatuda, desconcertada i que confon desitjos amb realitats. Que tot un ex president dels Estats Units com Obama hagi dit que el món necessita líders com Carles Puigdemont i no com Donald Trump per la manera com tot el govern català ha afrontat la matança monstruosa de fa dos dies, ha deixat estupefactes els poders fàctics de Madrid ja que els ha agafat per sorpresa i no se n'acaben d'avenir.

Tot el món ha vist que Catalunya ha afrontat la prova de foc dels atemptats gihadistes com si ja fos un estat independent i no una colònia d'Espanya. Tots els mitjans internacionals parlen de la policia catalana, els Mossos d'Esquadra; del govern de Catalunya; el conseller d'afers exteriors, Raül Romeva, és qui ara ja rep els ministres d'Alemanya i de França quan al ministre espanyol d'afers exteriors encara se l'espera per Barcelona; la solidaritat dels taxistes, hotelers, treballadors i de la població s'ha estès arreu del món; l'eficàcia i la solidesa amb què el sistema sanitari català ha encaixat --recordau allò que va dir el maleït jutge espanyol al ministre d'Interior Fernández Díaz: "Ministro, les hemos destrozado su sistema sanitario", no ha passat desapercebut al món.

I això no és res vora el que espera al govern de Madrid quan hagi de donar explicacions als governs dels més de 30 estats del món que tenen ciutadans morts o ferits en els atemptats de fa dos dies a Barcelona sobre el com i el perquè ha vetat informació vital sobre el terrorisme gihadista dels servicis d'intel·ligència d'arreu del món als Mossos d'Esquadra.

Podeu consultar el següent article 'Cataluña: cuando en CNI alertaba con razón. Blogs de Palo Alto

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per i tant, fa mes de 6 anys

Pues dicha "eficacia", empieza a ser más que discutida arreu del mundo mundial. Empezando por sus propias filas.

Valoració:-3menosmas
Per Guiem, fa mes de 6 anys

Ara resulta que pasadas dues setmanas de s'atemtat mos trobam que en Trpero, en Forn i es des cambuix han dit mentides ,
Com ho arregles ara Sastre?

Valoració:-3menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 6 anys

Fora d'Espanya el món és d'una altra forma. No és perfecte, però no és el total desgavell i despropòsit emmascarat de "país europeu" que vivim aquí.
I allò que pareix un somni pot ser real, és tan senzill com partir d'Espanya sense moure's de casa.

Valoració:-1menosmas
Per Clar i català, fa mes de 6 anys

També a nivell de seguretat.

No tan sols deixarem de pagar mils de milions d'euros en impostos a Madrid sinó que no tindrem un estat que ens va en contra a tots els nivells.
Amb la independència guanyem en seguretat, benestar social, democràcia i prosperitat econòmica.

Valoració:-1menosmas
Per Caterina, fa mes de 6 anys

Catalunya fa actes continuats de sobirania. Aquest n'és un, actuar com un estat davant la barbàrie I la tragèdia. Serà un dia concret el que figurarà als llibres d'Història com el de la proclamació de LA independència, tanmateix ja fa mesos que les "proclamacions"' se succeeixen.

Valoració:1menosmas
Per si, fa mes de 6 anys

Ni xoc ni aigo salada. Los Mossos han hecho su trabajo, por cierto trabajo muy bien hecho. Son policía del Estado, como cualquier otra. Por cierto los paga el Estado. Cuestan 500 millones de euros anuales.

Enhorabona Mossos.

Valoració:0menosmas
Per Guiem, fa mes de 6 anys

Si ets Sastre , fet un traje nou , es que dus es esguerrat i no toques pilotas

Valoració:10menosmas
Per Lluís Urpí, fa mes de 6 anys

L'artícle que comenta en Jaume Sastre es diu 'Cataluña: cuando el CNI alertaba con razón' i es publica en el blog del diari elconfidencial.com, anomenat Palo Alto, el titular del qual és "l'encantador" Graciano Palomo, comentarista de la Cope i 13tv entre altres.

Valoració:-1menosmas
Per PropdeCambrils, fa mes de 6 anys

Benvolgut LLUÍS. No has entès el to de l'article.
Precisament utilitza la ironia per venir a dir que ho critiquen tot... i que en realitat, amb tanta crítica el que fan és confondre la realitat amb els seus desigs.
Els seus desigs són que Catalunya vagi malament... però la realitat és que el món ha vist que aquests fets terribles han estat gestionats per una policia pròpia, uns polítics propis... i que s'ha fet bé malgrat els pals a les rodes que sempre posa el Gobierno de España (no als Mossos a l'Europol, no a més agents... no, no, no)

Valoració:-1menosmas
Per LLUIS, fa mes de 6 anys

No se de quin article de Graciano Palomo esta parlant. L'he estat cercant per llegir totes aquestes maravelles que diu de la magnifica gestió dels atemptats per part dels Mossos d'Esquadra i sols he trobat aquest article:

https://blogs.elconfidencial.com/espana/palo-alto/2017-08-19/cataluna-cuando-el-cni-alertaba-con-razon_1430753/

Diu tot el contrari, i tot parlar més malament de tots: el president Puigdemont,la batlessa Ada Colau, dels mossos d'esquadra, de Catalunya, de l'independencia....

No sé quin article de Graciano Paloma haurà llegit,

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente