algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Els mals del Govern vénen de Comunicació

La polèmica al voltant de la roda de premsa en la qual el Govern anunciava que les Balears tendran 7.750 places d'empleats públics en tres anys, cosa que significaria la major «macro-oposició» de la història, ha posat de relleu que els principals problemes que té el Govern són provocats pel departament de Comunicació.

La major crisi, fins ara, del Govern, al voltant de la contractació d'empreses on treballa el director d'una campanya electoral de MÉS, ja va ser causada pel sectarisme del director general de Comunicació, Àlvaro Gil, que va actuar com un responsable de comunicació d'un partit contrari, en comptes que com a responsable de la comunicació de tot el Govern.

Aquests dies ha tornat a repetir l'actuació i en comptes de prioritzar el protagonisme de les forces que sostenen i formen el Govern, ha tornat a prioritzar els interessos partidaris del PSIB.

MÉS acceptà la dimissió de tot l'equip d'una conselleria i no demanà com a contrapartida el cessament del vertader responsable: Álvaro Gil. Ell els torna, una vegada i una altra, el 'favor', tot humiliant les conselleries de MÉS i protegint i potenciant les del PSIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Esporlerí, fa mes de 6 anys

Explicat així entenc moltes coses. lo que no entenc és que MÉS no demani que a un lloc tant estratègic com el de Comunicació no s'hi posi algú més "neutral".

Valoració:4menosmas
Per Pere, fa mes de 6 anys

No oblidem que Álvaro Gil va participar a la campanya electoral de Francina Armengol PSOE 2015.
I ara, des de la DG de Comunicació del Govern, segueix fent el mateix...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente