muy nuboso
  • Màx: 11.56°
  • Mín: 7.77°
11°

Xoriços a l'ajuntament de Madrid

Un ordenança de l'Ajuntament de Madrid ha estat denunciat per comercialitzar xoriços i altres embotits entre els funcionaris i treballadors municipals, no solament en el propi recinte del Palau de Cibeles sinó també en altres àrees i regidories del consistori de la capital espanyola.

Segons la denúncia, interposada en el seu moment (21 de desembre de 2015) per Alejandra Acosta González, cap de la Unitat Tècnica d'Estudis i Comunicació, el citat ordenança atenia els encàrrecs que li realitzaven els treballadors i funcionaris —xoriços, pernils i altres embotits— des dels telèfons del Gabinet de Premsa, en la porta de la qual situava desenes de borses amb els productes que venia.

Segons la denúncia, aquesta pràctica comercial vulnera l'Ordenança Municipal, la Llei de Salut Pública i suposa un frau a la Hisenda Pública.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toniet, fa mes de 7 anys

Ja ho dien els de per allà, que no tenen prou pa per a tant de xorissam... Eixa expressió està molt ben trobada.

Valoració:1menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

O sigui, ara les celebracions estan mal vistes.

Valoració:0menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Esto es lo que tenían que estar investigando los jueces y no el contubernio del 4 %. Esos juicios no son mas que maquinaciones para atacar a la gran cacaluña. Son chorizos, pero son nuestros chorizos y no se por que se meten con ellos cuando españa nos roba mas.

Valoració:0menosmas
Per Unaperaqui, fa mes de 7 anys

1r- una denúncia del 2015 i surt ara? He vist processos catalans ser atesos amb molta més celeritat per un tribunal (anomenat constitucional).
2a- xoriços? El que hi han de vendre és pa per menjar-se'ls, que deu ser el que menys tenen.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente