nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

A la fi! Nova direcció general de política lingüística del Consell

Des d'aquesta mateixa tribuna hem proposat i insistit en que el Consell de Mallorca ha de tenir una direcció general dedicada a fer política lingüística.

Finalment, aquest dijous, el Ple del Consell de Mallorca ha aprovat la proposta d'El PI sobre la creació de la Direcció Insular de Política Lingüística. I segons se'n després de les intervencions de l'equip de Govern, aquesta estarà en funcionament abans del mes de juny d'enguany.

És una excel·lent notícia i seria molt bo que aquesta direcció estàs adscrita directament a la Presidència de la institució, ja que la feina que ha de realitzar és absolutament transversal.

També és essencial que la nova Direcció estigui ben dotada pressupostàriament i que la persona que l'ocupi, més que respondre a equilibris dels partits que governen, sigui una persona preparada i, sobretot, disposada a escoltar a les persones que més en saben de la matèria i que, ja don per fet que en cas que els ho proposassin dirien que no a ocupar el lloc i que, d'igual manera, escolti i mantengui un diàleg permanent amb les entitats que treballen des de fa dècades en la matèria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 7 anys

Emigrante, perquè no dius el mateix de l'Instituto Cervantes!! que per cert, hauria de promocionar TOTES les llengües de l'estat i només ho fa de l'español o castellano.

Valoració:2menosmas
Per Emigranta, fa mes de 7 anys

Hola, Emigrant! Doblers n'hi ha per a tot, mira, sinó, el Govern de Madrid que en dona per comprar cotxes nous (plan PIVE) o que paga les autopistes que han construït els seus amics i que ara no van bé... Ai, no, que ho pagam noltros!
Jo preferesc pagar per la llengua i la cultura que pel ciment i l'asfalt!

Valoració:3menosmas
Per Emigrante, fa mes de 7 anys

Mas dinero público para la lengua.

La OCB aplaude encantada.

Valoració:-1menosmas
Per Peplluís, fa mes de 7 anys

Ja es veu que és molt important, per això mateix es del Stei varen demanà que el servei que hi ha ara mateix al Consell dedicat a la Normalització desaparegués?

Valoració:1menosmas
Per Biel, fa mes de 7 anys

Algu m pot dir on puc trobar les ofertes del SOIB en català?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente