nubes dispersas
  • Màx: 13°
  • Mín:
10°

Mallorca capital de la política nacional per uns dies

Aquests dies Mallorca bull d'activitat amb actes de celebració de la Diada de Mallorca a tots els pobles. Durant els propers dies es desplaçaran a Mallorca representants de les formacions polítiques sobiranistes del Principat de Catalunya, del País Valencià i de Catalunya Nord. Diversos diputats de la CUP, Junts pel Sí i ERC seran presents a acates i a la manifestació de dia 30 horabaixa. També ha confirmat la presència a la Nit de la Cultura, que es farà a Palma el dia 29, una delegació d'Òmnium, encapçalada pel seu president, Jordi Cuixart.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per se te ve el plumero, fa mes de 6 anys

Ya està el tonto del PP (militante del circo Baleâ) escribiendo varios textos con distintos nicks, creo que le dan un bocadillo de mortadela por esto.

Valoració:0menosmas
Per cullons, fa mes de 6 anys

Política nacional, no: mundial.

Valoració:-3menosmas
Per yuan, fa mes de 6 anys

Jajjajajaa mallorca hierve de actividad jaajjaa que me meo... un clam!!

Valoració:0menosmas
Per Biel, fa mes de 6 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.


Cadascun

d'aquests

és

un

feixista,

segons

en

"Tià"

fals.

Valoració:4menosmas
Per T, fa mes de 6 anys

Tia,es fals,si vols veure mostres de feixisme,et puc recomanar uns quans païssos per visitar,fins i tot a la península,pel centre.

Valoració:10menosmas
Per Tià, fa mes de 6 anys

ERA BROMA, VISCA ELS PP.CC.
IIII
II*II

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente