cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Se sabrà tot

L'expert en reputació 'online' Alejandro de Pedro, imputat en el cas de corrupció anomenat 'Púnica', pel presumpte cobrament irregular de feines per millorar la imatge a internet de polítics i administracions públiques, va sol·licita¡r la setmana passada a l'instructor de la causa, el jutge Eloy Velasco, que autoritzi la incorporació al sumari de 12 telefonades i 25 missatges de text que es va creuar amb membres del Centre Nacional d'Intel·ligència espanyol, el CNI, en els quals se li encarregaven tasques contra l’independentisme català a la xarxa. Especialitzat a millorar la reputació dels seus clients, havia estat contractat pel CNI per difondre informació contra l’independentisme i a favor de la imatge d’Espanya en xarxes socials i fòrums d’internet. De Pedro, s’unia a fòrums sobiranistes, es guanyava la confiança de la resta d’usuaris i acabava difonent contingut i missatges contra independentistes de manera dissimulada. El CNI indicava les noticies i articles que s’havien de difondre.

L’operació del CNI s’anomena ‘Horizonte Después’. El pla consta de tres fases. La primera potenciar a Catalunya tertulians i periodistes contraris a la independència. La segona, pagar doblers a mitjans de comunicació que es publiquen a Catalunya. Finalment, reunir la màxima informació sobre els dirigents independentistes, que en molts casos es troben acumulats als arxius dels serveis secrets i que no s’havien utilitzat en el seu moment. A més, s’efectuen enregistraments i seguiments de líders catalans. L’operació ha tengut un cost per al ciutadans de deu milions d’euros entre el 2012 i el 2014.

La guerra bruta contra l'independentisme català acabarà sortint, tota, a la llum.

Serà una raó més per apostar per la independència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ernest, fa mes de 7 anys

Per aquí també en tenim de professionals dels comentaris contraris al mallorquinisme

Valoració:1menosmas
Per Un d'allà, fa mes de 7 anys

La corrupció d'uns i altres la tenim clara i ens podem imaginar com la corrupció catalana i espanyola ha arribat a nivells legalmeent i administrativament ben tristos.

PERÒ, l'extorsió espanyolista i anticatalana, no té límits, perquè no té un límit econòmic, ni un límit legal, ni límit administratiu...

ANEM-NOS-EN EL MÉS AVIAT POSSIBLE! Està tot molt clar

Valoració:7menosmas
Per lo nostro, fa mes de 7 anys

Pels amants de la terra la independència és potenciar al màxim el nostre futur.
Pels paràsits castellans la nostra independència suposarà la seva perdició.
Ànims i endavant, per una república moderna al 2017.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente