algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

#GràciesMariadelMar

Aquest dilluns 19 de desembre celebram que fa cinquanta anys, el 19 de desembre de 1966, una joveníssima Maria del Mar Bonet debutava com a cantant a l'Ovella Negra de Barcelona.

Na Maria del Mar és un dels principals referents de la música Mallorquina, catalana i mediterrània. Ha passejat el nom de Mallorca per mig Món i ha estat capaç, a partir de les innegociables arrels mallorquines fer créixer el seu univers artístic i poètic fins a cotes gairebé infinites.

«Recuperant i fent reviure poetes en llengua catalana els reinterpreta i els eleva més enllà dels llibres. Ocupant els escenaris fa viva la poesia. Creant ella mateixa els seus poemes ens demostra el seu pols poètic que tot ho abasta, com un batec arterial, atès que en ella tot ho impregna la poesia, fins i tot les seves passes, fins i tot els seus tons, fins i tot la seva mirada. Canta per alabar la poesia, per transcendir la paraula. I escriu per atrapar-la», ens diu de manera incontestable na Teresa Roig.

50 anys de música, poesia i compromís són molts d'anys. I, segurament, el millor de tot és que na Maria del Mar els celebra pletòrica de forces i en el moment més àlgid de la seva carrera, així que sigui per molts d'anys més!!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fernando, fa mes de 7 anys

Jo també dic #GràciesMariadelMar

Valoració:0menosmas
Per Bons, fa mes de 7 anys

És de justícia fer esment al paper pioner del seu germà Joan Ramon i de Guillem d'Efak.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente