algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

El nostre paradís, ens empresona

Vivim a un petit país a mig camí d'Europa i Àfrica, on la mar és la nostra millor companya, les ones ens engronsen cap a un futur incert, on permanentment donam voltes entorn als mateix problemes de mobilitat, de connexió amb el món més proper.

A Madrid no són conscients del que és viure dins una illa, on amb el cotxe no fas més de 100 km. On la dependència cap a mitjans aeris o marítims són una necessitat real per a les classes populars i treballadores. Però el govern segueix parlant de insostenibilitat, quan és fals! Si aquest descompte funciona des de fa 20 o 30 anys, quan el PIB era inferior a l’actual, com així ara no és sostenible?. Doncs per que ho diuen ells, és la seva recepta màgica per retirar i retallar drets socials a les persones.

Ja ho diuen en la sanitat, en la educació, en els serveis socials, inclús ataquen a la democràcia retallant-la, ridiculitzant-la… És un atac sistemàtic cap a totes les classes populars que depenen d’aquest descompte per anar a veure familiars o per fer el poc turisme que poden. Els que tenen un renda alta no es veuran afectats per aquest retall.

Mentrestant, els carrers buits, necessita'm sortir al carrer a defensar el que és nostre, degut a que la nostra inacció és la seva força.

Per acabar, m’agradaria fer veure la importància de aquest descompte que hem aconseguit i que volen esmicolar-lo en dues declaracions i un decret llei. Som illencs i per això necessitam avantatges respecte dels que viuen al continent, que agafant el cotxe arriben a on ells vulguin; nosaltres sempre ens trobam la mar, que ens empresona dins el nostre petit paradís.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 7 anys


Dius que a Madrid no són conscients de la nostra situació?

Ves si ho són, però com que, per a ells, som els súbdits ideats que aporten riquesa i callen, submisos, ja els va bé així. Qui en vol, que en prenga.

Som unes herbes molles, i de les herbes molles se'n torquen el cul.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente