muy nuboso
  • Màx: 11.28°
  • Mín: 7.77°
10°

Candidat d'El PI a les Generals

El PI espera a veure quins són els candidats de les altres formacions per acabar de decidir quin seria el seu millor candidat. En aquest sentit, per exemple, si MÉS hagués concorregut a les eleccions generals del 20 de desembre en coalició amb Podem, el més ben situat per encapçalar la candidatura dels sobiranistes de centredreta era Josep Melià. D'altra banda, si el candidat del PP és Álvaro Gijon, qui té més possibilitats de ser el candidat d'El PI és Jaume Font.

Josep Melià a la conferència de Jordi Sánchez

Per cert que el vicepresident d'El PI, Josep Melià, va assistir aquest divendres a la conferència que va pronunciar el president de l'ANC, Jordi Sánchez. A la conferència també hi havia representants de MÉS i d'Esquerra. Josep Melià coneix Jordi Sánchez des de fa una vintena d'anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 8 anys

Ara als de Més els toca jugar la carta del sobiranisme, després de les eleccions tornaran amagar la senyera, tornaran a defensar la diada de Mallorca per sant Antoni; a fer el colló amb les televisions catalanes i tornarem a veure com David Abril començarà a negociar, de cara a les eleccions del 2019 una aliança amb Podem. Jo faré vot útil, votaré el PI perquè Mallorca necessita un partit nacionalista de centre que pugui frenar la deriva espanyolista del PP i perquè Més ha descartat fer una aliança sobiranista amb el PI.

Valoració:2menosmas
Per ..., fa mes de 8 anys

SÍ: "va assistir divendres"

NO: " va assistir aquest divendres"

Valoració:2menosmas
Per @Bernat, fa mes de 8 anys

O sigui que vostè es pensa que els partidaris d'anar en una candidatura plegats a Madrid (pi+més), després de les carabasses que ha donat més al pi, si aquest no es presenta el 20D a les eleccions espanyoles, votarem més?


Convé que toqui de peus a terra i deixi de creure que el món no centralista balear gira al voltant de Més: aquest satèl·lit del psoe no convenç segons qui.

Valoració:2menosmas
Per Bernat, fa mes de 8 anys

Lo que han de fer és NO presentar-se i demanar el vot per MÉS. En cas contrari seran vots tirats al fems.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente