algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
12°

Traïció a Manacor

Fins ara, la institució més gran de les Illes Balears que governa el PP, el PP de Bauzá caldria afegir, perquè és d'això del que parlam, és l'Ajuntament de Campos.

Ara, però, gràcies a la traïció als seus votants i al conjunt de Mallorca de regidors que s'han presentat sota sigles d'un partit nacionalista/sobiranista, el PP governarà el segon ajuntament més gran de Mallorca.

Més enllà de les dinàmiques locals, que som incapaços de copsar i que respectam, des d'una visió de conjunt això és el que veim: un PP amb problemes reals de finançament i amb greus dificultats per mantenir l'estructura que l'ha ajudat a ser hegemònic durant aquests passats anys i que, ara, no gràcies a la força dels seus vots, sinó mercès als vots emesos en clau sobiranista, podrà resoldre part d'aquests problemes.

Allò que varem escriure de Selva en el seu moment, ara ho escrivim de Manacor. Ni més, ni pus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 8 anys

El PI s'enterrarà com continui traïnt els seus votants. El votaren com a alternativa de dretes al PP, no com a xotet de corda del PP i afavoridor de governs del PP.

Una llàstima... dins el PI hi ha gent molt vàlida, però el cistell te algunes pomes podrides que afectaran el cistell complet. Tot i la gent vàlida i de fiar que hi pugui haver dins, no es pot confiar en el partit PI amb aquestes evidències.

Valoració:4menosmas
Per Manacorí empipat, fa mes de 8 anys

Vergonya, cavallers, vergonya!

Valoració:2menosmas
Per Coherència, fa mes de 8 anys

Manacor, traïció?
Qui ha traït a quí?
Cada pal que aguanti la seva vela.
Que Més assumeixi la responsabilitat del seu pecat original el dia de la investidura.

O és que té cera del corpus per poder excloure i no ser exclòs.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente