cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Aguiló, Rúbio, Prohens i el consens

Aquell 19 de desembre de 2013 vaig ser al Parlament i vaig viure amb ràbia i una certa impotència l'aprovació de l'anomenada Llei de Símbols amb la qual, els representants dels colons, intentaven prohibir-nos l'ús dels nostres propis símbols.

Aquest dimarts he tornat al Parlament per viure, amb certa emoció i alegria, la derogació d'aquella llei censora.

Tant aquell dia com aquest, no he pogut evitar cert neguit per l'actitud poc empàtica dels membres del PP amb la societat que, almanco en part, se suposa que representen.

No per previsible i prevista, deixa de ser esperpèntica i al mateix temps insultant l'apel·lació al consens que feien ahir en seu parlamentària els representants del PP.

Es pot tenir més poca vergonya? Es pot ser més fals?

Ja he explicat en d'altres ocasions la reunió que, en tant que representant de l'OCB, vaig fer amb els representants del grup parlamentari del PP (Fernando Rúbio, Margalida Prohens i Ana Maria Aguiló) durant la vaga de fam per la Llengua dels jubilats per Mallorca. A banda del fet ja explicat de que la senyora Aguiló va afirmar que ella sabia que els vespres dúiem «bocadillos de jamón» als vaguistes de fam i de desafiar-nos a que la següent vaga de fam «arribàs fins al final», la conversa va girar a l'entorn de la ruptura del consens que significava la seva política lingüística.

Els vaig dir (i posteriorment ho vaig escriure a més d'un article) i estic segur que ho recorden, que rompre el consens aleshores era equivocat també per als seus interessos. Rompre el consens sempre té conseqüències. La més habitual és que, quan estàs en minoria, no tens cap legitimitat per reclamar cap tipus de consens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aplícate el cuento, muchacho, fa mes de 8 anys

"La (sin) més normal és que, quan estàs en minoria, no tens cap legitimitat per reclamar cap tipus de consens"

Valoració:0menosmas
Per Alegria, fa mes de 8 anys

Sí, darrerament Biodramina perd els papers amb molta facilitat. No li queda res...

Valoració:3menosmas
Per Recepta, fa mes de 8 anys

Na Biodramina està molt nirviosa darrerament. Necessita en Tranquimacin.

Valoració:10menosmas
Per artiller mallorquí, fa mes de 8 anys

Ho tornarè repetir, pastilleta-mareix.
Tu no has de menester fumar per anar col-locat, ès el teu estat natural.
I ja que hi som ¿per on para el teu art. salat ?que defensas foraster camuflat,mamon de cabres coixas.

Valoració:10menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

Los que prohíben el uso de los símbolos propios son los cretinos pancatalanistas como tú, que eliminan el uso del "salat" en la televisión propia.
Mameluco.

Valoració:-1menosmas
Per artiller mallorquí, fa mes de 8 anys

Al dia d'avui ja no èspot veure la televisió, perque cada dia hi ha nous cassos a mès dels vells del P.P. ja fa oi per tot on a tocat corruppta i PPodrit, però tenen la justícia dins la butxaca, fins i tot, per crear lleis il-legals, i que voleu d'aquesta Espanya PPodrida, si el que comande viu a las FAES (que tampoc esta net) i no a la Moncloa, els reis de clavagueras que hem de mantenir.

Valoració:7menosmas
Per Memòria, fa mes de 8 anys

La memòria és molt important. I la coherència també.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente