algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Temps de Codonys

La tardor és temps de codonys. I la televisió que ens costa un ull de la cara a tots els ciutadans de les Illes Balears, ens ofereix un nou subproducte de la putrefacta factoria dels que la dirigeixen.

Emmirallant-se en la pitjor versió dels culebrons veneçolans, prenent exemple dels més xabacans i vergonyants reality shows, la nostra televisió pública ens ofereix l'espectacle deplorable i repulsiu titulat «Temps de Codonys».

El sainet televisiu està inspirat en les sèries inaugurals «La Flor i Matas» i «Tira a tira», amb tocs surrealistes de «Terrassa com puguis» i és obra dels mateixos autors del western (que no faltin mai) «El Forastero», de sèries com «Laberint de tensions» o «Farmàcia de Guàrdia», dels llargmetratges «Ruín man» i «Blue Ruin» i de produccions pròpies com «Uep com mamam» i «Non stop PP».

«Temps de Codonys» ja ha anunciat alguns títols basats en la ficció com: «No he rebut cap ingerència política del PP» o «compliré amb el pressupost» i d'altres basats en històries quotidianes com: «No dimitiré».

Tot molt en la línia del canal autofòbic.

El que crida l'atenció són els noms dels que patrocinen aquesta disbauxa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Tot això que deis està molt bé però durant la intervenció d'ahir al Parlament de l'actual director posat pel PP, ell ha va deixar ben clar que si encara és director és perquè els del nou pacte de progrés ho permeten. Amb ironia fina va dir: "quin mal de cap que vos donaria si jo ara dimitís". Ni volen cap televisió plural ni que arribi el 3/24. Tot plegat una vergonya. Vos remet a l'article que dissabte passat el professor Joan Melià va escriure a l'Ara Balears.

Valoració:3menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 8 anys

Tu ho has dit Tomeu, "elque crida l'atenció," ès que personatges com aquest sr. son els que okupen els cárrecs, no nomès a Balears, també a la major part d'aquest puto país, Rajoi, Wert, Soria,Diaz ferran, etc. fins al infinit, i els llestos fan servir l'inteligéncia per fer fraus i robar, i els que serveixen i estan preparats, molts estan a l'atur pidolant poder treballar.
Consider que el sistema de valorar la gent (aspirants) esta massa ppolititzat,norma dels dos grans partits berellada en premiar l'exceléncia, els fa por, perque els fan treura les seuas febleses, exem.Baussá Camps- Mates, Munar , precisament ahir sortí una imatge de R.Rato i a un costat la Munar i a l'altre Cardona, curiosa la imatge.
Com sempra, salut i república.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente