algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Espanyolistes, gonelles i fallers

Un redactor de dBalears va ser present a la concentració contra el català que es va fer dissabte passat a la plaça d'Espanya de Palma i va comptar un per un els participants. Total dels recompte: 84 persones.

Cal destacar que convocaven la concentració sis entitats: Cabrit i Bassa, GAB, Som Salat, Plataforma en Defensa de la Lengua y la Cultura Balear, Fundación Nacional Círculo Balear i Falla El Toro, entitat aquesta darrera que rep subvencions de l'Ajuntament de Calvià i no, precisament, per fer manifestacions polítiques...

El cert és que fent una operació matemàtica molt senzilla, resulta que cada organització va aconseguir atreure a 14 persones.

#NoVagiPerDit pretén recollir aquelles informacions que, tot i no ser oficials, són d'interès per als lectors. Envia'ns una pista a novagiperdit@gmail.com

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Espanya kaput, fa mes de 8 anys

Espanya simplement es un desastre, un pais fet de les amenaçes i cobardía de Madrit, un poble aborregat i de baixos sentiments ideológics, una naçio, al fi, a punt de desapareixe

Valoració:0menosmas
Per dariofo, fa mes de 8 anys

Margalida
Donç gent com jo... que respectam als altres. Jo som espanyol i mai no m'he sentit respresentat per aquest tipus de gent com els que hi havia a la concentracio.
Quan els nacionalistes parlen d'espanyols ho fan de maera injusta. Hi ha 43 milions d'espanyols i com aquests de la manifa en deu haver 100.

Valoració:1menosmas
Per ME COMPIX DE RIURE, fa mes de 8 anys

Jo hi vaig passar i m'hi vaig acostar i som testimoni que quan jo hi era ni tan sols comptant els infants adoctrinats per l'espanyolisme que hi varen dur amb ells, ni així arribaven a les 3 dotzenes sumant renegats i invasors importats de Foramallorca. Un detall curiós és que tots, tots, tots, xerraven en foraster. No en vaig sentir ni un que parlàs en mallorquí. A mi també em va pegar PiPi de veure l'espectacle llastimós i ridícul!
HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me compix de rialles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valoració:6menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

Tens raó, Tomeu, era a favor del català, però en castellà.

Valoració:6menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

Sa manifestació no era en contra del català ... coapes!!
Teniu mania persecutòria

Valoració:-7menosmas
Per Sinceramente, fa mes de 8 anys

Sinceramente, creo que a este señor le ha llegado el momento de dimitir. Va de fracaso en fracaso y el Círculo Balear tendria que buscar el relevo.

Valoració:-3menosmas
Per Margalida, fa mes de 8 anys

dariofo, la majoria silenciosa qui són, els 100.000 que es varen manifestar contra el TIL? O aquests 100.000 només són una representació de la gentada que dóna l'esquena a personatges tan impresentables com Jorge Campos?

Valoració:11menosmas
Per dariofo, fa mes de 8 anys

Ido ja ho teniu.... aquest odi que deis que rebeu de part dels espanyolistes no existeix.
84 persones de un grup de milers d'illencs que son mallorquins, balears i espanyols que nobes fiquen amb ningú. La gran majoria de gent domes volem viure tranquils respectant als altres i a la vegada rebent el respecte dels altres.
Majoria silenciosa.

Valoració:-19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente