algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Els dois de Claassen

Els aficionats al futbol saben que la inestabilitat institucional acaba arribant a la gespa. Els mallorquinistes han patit durant els darrers anys les guerres internes, tan absurdes com autodestructives.
 
L'arribada de l'alemany Utz Claassen a la presidència i la seva condició de màxim accionista havien de servir per dotar de tranquil·litat a la planta més noble de Son Moix.
 
Però res de res. L'estabilitat necessita seny, ha de menester tranquil·litat i requereix sentit comú. Els nervis, el trencament del codi mai no escrit del futbol, les sortides de botador o els dois condueixen al desastre.
 
I Claassen, m'han de creure, està aferrat al timó i encara no veu que anam directes a l'abisme.
 
Seria suficient que no tingués comportaments absurds i ridículs, que deixàs fer als que en saben i que no intentàs ser el centre d'atenció. És estrambòtic consultar amb els futbolistes, un per un, la possible destitució d'un entrenador, és inaudit fer un càsting per contractar un entrenador, no té ni cap ni peus un reglament intern que tracta els futbolistes com adolescents...
I no fer cas al director esportiu és un gran pecat, com ho és fitxar tres brasilers quan només en poden jugar dos. I si els estrangers, a més, són xerecs, és obligat pensar que es tracta d'una operació de complicada explicació.
 
Claassen no té credibilitat des de que va fer bandera de la transparència quan hi havia Serra i Cerdà i s'ha convertit en el president més fosc dels darrers anys. Mai no ha clarificat l'operació d'Alfaro, tot i que ho reclamà de forma insistent, ha restringit l'entrada a la junta d'accionistes als petits propietaris, i ara consent que Albert Ferrer minvi la presència pública dels futbolistes.
Els dois de Claassen són ja massa habituals. És l'hora de la tranquil·litat, de la normalitat, de l'estabilitat. L'ascens necessita seny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Viudès, fa mes de 8 anys

el Mallorca entretén més de dilluns a divendres que el dia del partit

Valoració:3menosmas
Per pues eso, fa mes de 8 anys

El alemán y su señora, son los máximos propietarios del club. Y lo son porqué mucho bla, bla, bla, pero los de aqui de rascarse el bolsillo, nada de nada. Un abono para todo el año, y si se puede entrar de gañote, mejor.

Son los máximos propietarios, repito, y por lo tanto pueden hacer con una cosa que es suya lo que les salga de la entrepierna. Como hacemos cada uno de nosotros con lo nuestro.

Y si no te gusta, no vayas. Mira si es fácil. Cuando la tele no me gusta, cambio de canal. Pues eso.

Valoració:-7menosmas
Per spain is pain, fa mes de 8 anys

Per desgràcia estarem mooooooooooolts d'anys a tornar a pujar.
Vénen temps més foscos dels que hem viscut fins ara.
.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente