algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Això és una xiulada

Perdonin l'estridència, però avui això no és un article. Ës una xiulada.

Una xiulada sorgida des de les entranyes contra l'aberrant proposta efectuada per la “Comissió Estatal contra la Violència, Racisme, Xenofòbia i la Intolerància a l’Esport” de multar el Barça, l’Atlètic de Bilbao, les entitats sobiranistes que consten com a adherides al manifest “Per la xiulada a l’himne espanyol i al Rei Felipe de Borbón” i la persona de'n Santiago Espot.

Una xiulada en favor de la llibertat d'expressió, que és un dret fonamental recollit a l'article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Una xiulada que se suma a la llarga tradició de xiulades que ha protagonitzat l'afició blaugrana contra els símbols dels opressors i que, per cert, fins ara, només havien estat sancionades sota règims dictatorials.

Una xiulada solidària amb les desenes de milers de persones que varen xiular i que, recordem la dada perquè és ben significativa, varen poder adquirir la seva localitat després d'un sorteig.

Una xiulada contra la xenofòbia que practica la “Comissió Estatal contra la Violència, Racisme, Xenofòbia i la Intolerància a l’Esport” contra els bascos i els catalans.

Una xiulada desacomplexada i sense por, contra l'hereu de l'infaust Felip V, un Felip VI que honora el seu avantpassat amb el seu nom. I pel que es comença a veure, també amb els fets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

Espanya el Govern Espanyol hu te molt Facil , que els pocasoltes dels catalans no tornin a XIULAR EL HIMNE ESPANYOL No ofendra al REI de ESPAÑA . Hu tenen facil ques deixi fer EL REFERENDUM DE LA AUTODETERMINACIÓ EL REFERENDUM INDEPENDENTISTA Ssi ja VICTORIA Li aseguren no tindran cap mes XIULADA Dels Pocasoltes dels Catalans ja tindran lo que volian TRENCAR AMB ESPAÑA .. Nomes volem ser LLIURES VOLEM SER CATALANS NO ESPANYOLS NI CASTELLANS Volem conseguir lo que va aconseguir fa molts anys PORTUGAL TRENCAR AMB ESPANYA Se separo PORTUGAL DE España clar els huban fer amb una Guerra ha ha que ban Guanyar per lo ques veu ha ha ha ..

Valoració:4menosmas
Per Spain is pain, fa mes de 8 anys

A espanya, xiular una cançó és "violéncia" i, per contra,
torturar un animal a punxides de ferro fins a la mort, en canvi, és "cultura" i "fiesta nazional".

Valoració:6menosmas
Per La independència com a solució, fa mes de 8 anys

Sa última multa per xiular un himne va ser el 1923 en plena dictadura de Primo de Rivera. El Reino de españa mai ha deixat de ser una dictadura més o menys feixistoide.

Pd: Si no soporten que un equip Català guanyi les copes i lligues dels espanyols que no s'opossin a la independència de Catalunya.

Valoració:11menosmas
Per cierre, fa mes de 8 anys

Nada de sanciones. Cerrar el Camp Nou durante tres meses.

¿Si odian a España, por qué quieren jugar la copa del Rey, los unos y los otros?.

Yo me quiero independizar, pero quiero jugar la liga española. La pela es la pela. La adoración del becerro de oro y después llevárselo a casa. Nada nuevo.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente