algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Votar Pep Guardiola

En Pep Guardiola, persona que ho ha estat tot en el món del futbol, ha fet una important passa i ha decidit formar part de la llista Junts pel Sí, la llista que ha de dur el Principat de Catalunya a la Independència.

En Pep Guardiola, més enllà de ser un futbolista extraordinari, un entrenador estratosfèric i una excel·lent persona, representa els millors valors dels humans.

És una persona intel·ligent, capaç, culta que a través de la combinació de molt de treball i genialitat ha arribat a l'excel·lència en allò que s'ha proposat, per això és tan important que una persona així sigui a la llista Junts pel Sí. Pesa molt més això, que la seva fama mundial.

I ja que parlam de pesar, com una llosa els ha caigut al Govern espanyol, la implicació de Guardiola. El ministre de l'Interior ha fet unes impresentables declaracions on ha dit que Guardiola bé que anava a la selecció espanyola i que ho devia fer per doblers. Idò no, senyor Fernandez Díaz, ho feia perquè hi estava obligat per la normativa, sota amenaça de retirar-li la llicència federativa. La ràbia els fa vessar escuma per la boca, però ara és el moment de recordar que varen ser els serveis secrets espanyols, el CNI, qui en el marc de l'operació anomenada 'Horizonte Después', va intentar que qualque jugador del Barça es pronunciàs públicament a favor de la “unitat d'Espanya”.

El nostre savi més universal, en Ramon Llull, ens llegà aquest pensament: “Hi ha una saviesa del seny i una saviesa -més alta- de la follia. Per a l'alta vida de l'ànima, el seny solament serveix per a decidir quan cal llançar-se a la follia.”

En Pep Guardiola representa aquesta combinació perfecta de seny i rauxa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nostro, fa mes de 8 anys

"El CNI quería que jugadores del Barça se pronunciaran a favor de la unidad de España
El responsable del reportaje sobre 'Horizonte después' sostiene que Catalunya es lo que más preocupa al servicio de inteligencia"

(La Vanguardia, 10/04/2013)

Valoració:0menosmas
Per Myotragus, fa mes de 8 anys

L´objectiu del CNI des de la seva fundació: aconseguir que un jugador del Barça digui: Viva España!!. Estàs ben fumat, Tolo.

Valoració:-1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

Pobrecito, cuánto debió subrir los 50 partidos que le obligaron a jugar con la selección!.

Me lo imagino cada noche, antes del partido, sin dormir, sufriendo por traicionar sus ideales a cambio de un repugnante cheque que le esperaba a fin de mes.
Joder, Pep, eres un puto héroe.

Sólo espero que alcancéis por fin la añorada independencia y te hagan presidente del Estado catalán, o, mejor, de los PPCC, para que los españoles podamos decir algún día: ese hombre, ese Gran Hombre fue un día, español.
Gracias Pep.

Valoració:0menosmas
Per dariofo, fa mes de 8 anys

http://m.ara.cat/politica/Comissio_Europea-UE-Catalunya-independencia_0_1120688141.html
aqui ho tens. ido si.
es considerariauna catalunya independent un tercer estat en relacioba la UE.
salutacions

Valoració:-1menosmas
Per Idò sí, fa mes de 8 anys

I perquè, dariofo, no ha de poder ser Catalunya un país dins l'unió europea quan n'hi ha de més petits que hi estan? De totes maneres crec molt dificil que aconsegueixen separar-se d'Espanya, però en el cas que ho aconseguissin supòs que la integració dins Europa no seria gaire problema.

Valoració:3menosmas
Per dariofo, fa mes de 8 anys

sr marti,
voste creu realment que es una passa important?
segons el senyor Mas " l'astut", aquesta candidatura cerca la independencia, esdevenir un estat.... "dins el marc de la unio europea" , quan sap que es impossible. Potser catalunya esdevindra en estat , fins i tot independent.... empero fora de la UE. Per tant en llach i en Guardiola ennla meva opnio domes han fet una passa cap a la mentida.
crec que just alimenta el seu ego. A ell no li fa falta la UE. A la gran majoria del poble si.

Valoració:-13menosmas
Per jonjo, fa mes de 8 anys

español,españolazo,
voleu un poc de camamil.la?

Valoració:6menosmas
Per Españolazo, fa mes de 8 anys

Pero que CATeto eres, bartolo...

Más libros y menos furbo

Valoració:0menosmas
Per españa, fa mes de 8 anys

47 partidos con la camiseta de E S P A Ñ A.

Valoració:0menosmas
Per FC Barcelona More than a club in Catalonia's road, fa mes de 8 anys

http://www.youtube.com/watch?v=5dy6JfeON60

Internacionalitzam la nostra lluita! Difonguent documentals com aquest del the Guardian, en anglès, on es tracta la relació entre el Barça i la lluita per la independència dels catalans. Catalans want to vote! Freedom for Catalonia.

INTERNACIONALITZEM i GUANYEM ((*((

Valoració:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente