algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

Enhorabona!

Va començar aquesta legislatura patint la liquidació del programa de dinamització lingüística a algunes barriades de Palma i sent difamada pel regidor conservador de Palma, Júlio Martínez.

Va patir un atracament a mà alçada per part dels consellers del PP al Consell de Mallorca (que li retiraren uns doblers concedits nou mesos abans). Ha estat perjudicada per un alt funcionari del Consell que respon a les inicials de M.B. Ha estat menyspreada i insultada pel Govern de Bauzá.

Va patir una falsa denúncia de part d'un dels dos membres del matrimoni català/ fundació anticatalana.

Ha estat insultada, vilipendiada i difamada pel diari del Grupo Barceló.

Però malgrat tot això i contra tot pronòstic dels seus enemics i adversaris, l'Obra Cultural Balear, continua amb la seva capacitat de mobilització intacta. O, fins i tot, en creixement.

Dissabte marcà una nova fita històrica i complí l'objectiu que s'havia marcat d'omplir la plaça Major de Palma de ciutadans favorables a la nostra llengua.

L'OCB és una de les entitats més antigues de la societat civil, la que més persones ha mobilitzat al llarg de la història de les Illes Balears, la que té una xarxa territorial més potent i arrelada i la que ha emprès més campanyes i iniciatives amb un impacte més gran.

L'OCB ha tornat a mostrar la seva força. Que és una força que li ve d'abaix, de les seves arrels, de l'estimació d'una majoria de la societat cap als que dediquen part del seu temps a defensar els interessos de la gent d'aquí.

Avui és un d'aquells dies que, si un encara no n'és soci, ha de córrer a fer-s'hi.

Enhorabona a tota la gent que formaren el mosaic reivindicatiu dissabte passat a la plaça Major de Palma.

Enhorabona Obra Cultural Balear!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.