muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

"Ferreries floreix" o la importància de participar

Des de l'Entesa sempre hem defensat la importància i la necessitat de la participació ciutadana en la vida del poble i en tots els àmbits. Pensam que només d'aquesta manera els vesins i vesines serem capaços de construir un Ferreries millor, serem capaços de fer Poble amb majúscules. Que tenim una vida associativa rica i extensa és una realitat que qualsevol persona  que vulgui pot comprovar només constatant el nombre d'associacions que hi ha, tant de caire cultura, com educatiu, esportiu, social... Així mateix, comptam amb un voluntariat que respon a la crida de les entitats quan els necessiten. Tot una satisfacció i una esperança pels que creiem fermament en la possibilitat de fer entre tots que les coses funcionin millor.

Ara esteim en un moment en que aquesta disponibilitat de la gent a participar, es visualitza d'un forma força evident, en la preparació d'una nova edició de "Ferreries Floreix". D'ençà que fa dos anys el taller de L'Agenda Local 21, es va posar a fer feina per tal de dedicar un cap de setmana de la primavera a fer que el poble lluís d'una manera especial, que cases i carrers fossin guarnits amb plantes i flors, la participació i entusiasme de col·lectius i persones particulars, no ha fet altra cosa que anar creixentI el resultat, com no podia ser d'altra manera, és que s'estan superant les primeres expectatives i objectius, per fer de cada nova edició un "Ferreries Floreix" més atractiu i en que les idees i la creativitat es donen la ma, posant de cada vegada el llistó més amunt.

Som conscients, si volguessim centrar-nos només en la participació en la vida política, que aquest és un altre tema. Tothom detecta d'ençà fa temps, un desencantament, una apatia, un rebuig… envers la política i els polítics. Desancantament, apatia i rebuig que en l'actual situació de crisi econòmica no ha fet altra cosa que incrementar-se. I no obstant, com a col·lectiu polític que som, pensam que no hauria de ser així, que al manco en tot el que és refereix a la tasca del nostro Ajuntament i al dia a dia municipal, ens hauríem d'involucrar més tots els ciutadans, ja que si és veritat que amb la participació en diferents àmbits el poble hi guanya i molt, també ho és, que aquesta participació ha d'incloure una institució com és un Ajuntament, la més propera i que ens toca més directament en el dia a dia.

Ara molt prest tornarem a gaudir de "Ferreries Floreix", tornarem a sentir-nos orgullosos per la feina feta, pel munt de persones que hi hauran col·laborat. Açò ens ha d'ajudar, creiem, a seguir valorant la importància de la participació. No la defugiguem i si és possible, no tinguem por, ni vessa, de participar en altres associacions i entitats, de tota casta. Un poble el feim entre tots. Ferreries, és i serà el que noltros volguem. Que la participació sigui sempre un plus de qualitat del que ens sentiguem satisfets, sempre demant-nos, què podem fer més.

Entesa de l'Esquerra de Ferreries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.