cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
22°

De cadells i lloros

La portaveu adjunta del PP en el Parlament, Marga Prohens, afirmà ahir al seu twitter que "les Noves Generacions de Balears no són "cachorros" de ningú! Són joves preparats i amb criteri que representen una organització juvenil molt nombrosa". Tot ve arrel de la campanya dels joves populars on qualifiquen de lloros els caps de l'oposició, Francina Armengol i Biel Barceló, "perquè just saben parlar de la farmàcia de Bauzá i del català". Marga Prohens, que ara fa una important tasca en el Parlament, s'ha sumat a l'ofensiva de les Noves Generacions. Això demostra qui mou de veritat els fils d'aquesta càrrega que intenta crear una cortina de fum al voltant de Bauzá per salvar-lo dels seus dos ridículs més clamorosos: la incompatibilitat amb la farmàcia i la seva obsessió malaltissa en contra de la llengua pròpia.

A Prohens no li agrada que qualifiquin de "cachorros" el jovent popular, però es posa contentíssima quan aquests diuen lloros als líders de l'oposició. Doncs bé, posats a animalitzar, en una nova estratègia política encetada per les NNGG i beneïda per la portaveu adjunta del Parlament, quin nom li correspondria a Bauzá, que cobra de president del Govern, de diputat i que factura 1,8 milions d'euros anuals amb la seva farmàcia? Com el batiaria el jovent popular si fos d'un altra partit? I què dir del desgavell educatiu que ha organitzat el marratxiner amb el caprici del trilingüisme. Quin nom d'animal proposen Prohens i els seus joves per un creador de conflictes tan contumaç com és José Ramón Bauzá.

La veritat és que les errades i deliris del president estan provocant nirvis dins el PP. Els pot complicar molt la vida ara que s'està entrant en la segona part de la legislatura per les moltes reaccions en contra que ha provocat. I la bolla es fa cada cop més grossa. Cada cop es sumen més forces per intentar apuntalar Bauzá: NNGG, Prohens... Qui serà el següent?

Els cadells populars demanen als caps de l'oposició que deixin de fer de lloros

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per deman, fa mes de 10 anys

Y tú, ¿dónde te encuadras, en los cadells o en los lloros?

Valoració:0menosmas
Per Joan Miquel, fa mes de 10 anys

Jo ja estic embullat amb les noves cadells del PP. Ja no distingeixo qui és qui. Amb aquests discursets que tot són consignes, nomin Prohens, Duran, Riera, Soler, Cabrer Palmer, i els cabells ros p...ja no sé si són elles que parlen o és el p... lloro de l'apotecari.

Valoració:-1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 10 anys

Parlant d'errades, ses lingüístiques des vostre diari no aturen: "arrel de la campanya", "d'un altra partit"...

Valoració:-1menosmas
Per Reguitzereta, fa mes de 10 anys

Bé, la gent voldria veure una proposta practicable per solucionar els problemes de la comunitat i per millorar en tots els aspectes. I ni lloros, ni "cachorros" ni Prohens ni farmacèutic engominat ni companyia s'ocupen d'això. Lloros, "cachorros", farmacèutic engominat, Prohens i companyia es dediquen a protagonitzar bregues de pati d'escola de Primària.

Valoració:1menosmas
Per J.P.A., fa mes de 10 anys

Brillant, Riera.

Valoració:3menosmas
Per escoltava, fa mes de 10 anys

la majoria s, apunten per cobrar per fer diners aviat perque es un partit que enxufa tots els seus, pero la majoría no te formació necesaria, si no que mirin els concejals de la majoria dels pobles, només cerquen els diners facils perque el pp es la propaganda que fa , voteume i jo vos colocaré. Aixo ja fa mássa pudor fora tots ells, no ens representen.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente