algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Bauzá està estressat

No és normal que aprofitant la final de Roland Garros Bauzá s'hagi pres tres dies de vacances ajornant la reunió de consellers que tenia prevista per dissabte. La final era diumenge a les tres, però el president partí un dia abans i no tornà a Palma fins ahir capvespre. No és normal tant de distanciament de les seves tasques quotidianes, sobre tot quan ha volgut donar la imatge, des del primer moment que arribà al Consolat, de màxima austeritat en les despeses i de dedicació absoluta al càrrec. Però dos anys de pressió sobre la seva pròpia societat, estrenyent els perns a diferents i importantíssims segments de la col·lectivitat, duen aquestes conseqüències. A Bauzá el veuen cada cop menys pels pobles, a les fires o als actes socials. Sembla que viu amagat. S'ha enfrontat a tot el sector educatiu, el cultural, el sanitari i al gruix dels empresaris. També ha fet fora nombrosos empleats públics i ha convertit el seu propi partit en un solar anegat per la depressió d'una militància que se sent abandonada per la cambreta que governa el Consolat. La societat en el seu conjunt també crispada. Al president li han armat cacaus a diferents indrets, sobre tot a causa de la seva obsessiva i demencial política lingüística. I grups de padrins han anat a protestar davant la seva polèmica farmàcia... Bauzá és el conflicte permanent, l'antítesi de l'antic, tranquil i pactista conservadorisme mallorquí. El veuen tan poc que quasi ni apareix per Marratxí on teòricament hi té la seva residència privada, encara que també gaudeix d'un pis a primera línia de Dalt Murada, que és on es suposa que va.

No és estrany, entre tant de misteri, que si Rafel Nadal arriba a una final de tennis vegi el cel obert. Se'n pot anar tres diets a París sense córrer el risc que l'escridassin. Bauzá n'ha armades tantes aquí que té lògica que per sentir-se lliure se'n vagi a la rue Saint Honoré o el Rivoli de París. Allà, a aplaudir a Nadal, a compartir rialletes amb Felip i Fabra i, sobre tot, a passejar i alenar tranquil, lluny d'una societat a la qual ha sotmès a patiments, humiliacions i sacrificis a vegades inhumans. Recepta Bauzá: la millor cura contra l'estrès és un bon viatjet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sol i terra, fa mes de 10 anys

A mi em seria ben igual que se n'anàs a Liorna, si s'ho pagàs ell. però molt m'equivocaria si aquest viatge no li hem pagat noltros. A més de a tots el del seu seguici.

Valoració:3menosmas
Per ciutada en sos ous inflats, fa mes de 10 anys

Tenc els ous inflats de aver de viure a Espanya agontant cada dia noticies de chulos
i corruptes d´una part i de l´altre; psoe eres Andalusia, i PP tot lo que toca, i cuant
dic tot es tot. Sa darrera, els germans de la mare de Deu del trabajo Fatima Bañez,
¿es que no n´hi ha cap de sa´ dins es PP ? i ASNAR amenasant ¡QUE VUELVO EH¡
he,he,he. Tornau lo QUE VOS HEU REPARTIT i REPARTIU com diu LA MUNAR aixo
no es delicte, robar al poble, als ciutadans no mereix presso.
TOMEU tot lo que cague s´ase es teu,agafes una buina,miras se care den BAUSSA i
voras lo mateix.

Valoració:2menosmas
Per ianekin, fa mes de 10 anys

Ja es podria prendre unes vacances... permanents i sense sou!

Valoració:11menosmas
Per Tomeu, fa mes de 10 anys

Només tres dies de vacances? Idò son molt pocs

Valoració:-6menosmas
Per Joan Miquel, fa mes de 10 anys

Millor que no vagi a tantes fires ni als pobles. Cada vegada que surt ens costa un ronyó de seguici i guardia civil. A més, no el volem ni veure.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente