cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Advocacia de la Comunitat

Advocacia de la Comunitat. Hi ha rumors preocupants pel Passeig Sagrera, no lluny dels canons del Consolat. Diuen que hi ha tensió dins l'Advocacia de la Comunitat Autònoma i que bona part dels informes els ha de signar Antònia Perelló, la cap del departament, que ocupa el càrrec per designació política, tot i que és una qualificada tècnica. Altres missers procuren no estampar la seva signatura a qüestions que, en principi, no veurien clares jurídicament. Dins aquest organisme l'hermetisme és molt gran, però el rum-rum es va escampant.

Malbaratament de doblers? Un altre rum-rum apunta a què el Govern Bauzá hauria d'anar molt alerta amb acomiadaments que ha fet a empreses públiques i que després els tribunals han ordenat la readmissió d'aquestes persones. Els han de pagar el sou de tot el temps que han romàs fora o ser fortament indemnitzats. En tractar-se de doblers públics hi ha experts juristes que afirmen que seria "un malbaratament com un piano. Bauzá ordenà acomiadar sense reparar en les conseqüències", diuen. Mentre, a altres departaments, com és el Centre Balears Europa, recentment dissolt, els empleats estan pràcticament mans plegades, esperant saber quin serà el seu futur.

Lladó, operat d'urgència. Joan Lladó, president d'Esquerra Republicana a Mallorca, es va sentir indisposat el passat dijous. El capvespre acudí a l'hospital de Manacor, on li diagnosticaren atac d'apendicitis. Fou operat poc després. La intervenció va ser perfecta. Ahir es recuperava al centre sanitari molt tranquil i satisfet perquè tot havia anat com una seda.

Perquè tanta vigilància? El PSM de Marratxí està estudiant dur al ple municipal un debat sobre "la gran protecció" que té la farmàcia de Bauzá. Com se sap, dimecres passat s'hi presentaren un grup de padrins flauta a protestar de manera pacífica. El PSM està sorprès pel desplegament de la Guàrdia Civil "quan es tracta d'un negoci privat". Aquest partit també ha destacat que "es va detectar també la presència d'un escorta de Bauzá". Aquest agent, segons el PSM, es trobava al bar del costat de la farmàcia i es col·locà en posició quan va veure els padrins, als quals estaria esperant. Es dóna la circumstància, afirmen els nacionalistes, que el local on s'hi troba el bar també és propietat de Bauzá, que l'ha llogat a un altre empresari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 10 anys

També hi hagué desplegament de sa guàrdia civil davant sa casa d'èn Pedro J, em sembla que no és res de nou

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente