algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Atur: això no arrenca

El Govern Bauzá està satisfet perquè l'atur ha disminuït el darrer any. Però la realitat és que les xifres continuen sent calamitoses, ja que hi ha quasi 9.000 persones menys afiliades a la Seguretat Social que a finals del 2011. La fugida de treballadors immigrants explica la situació.

Convindria que el Consolat deixàs la seva alegria per a una altra ocasió, quan es veiessin condicions objectives que permetessin intentar sortir de l'actual i profundíssim pou. No existeix memòria en les darreres tres dècades (i fins i tot molt abans) de tanta desmoralització per part dels inversors i de la xarxa productiva en conjunt.

Just la voluntat de resistència de la societat civil, fruit de la solidesa, l'empenta i el coratge adquirits des de generacions enrere, impedeix que la conjuntura actual no sigui molt més desastrosa. El Govern Bauzá no té autoritat per posar-se cap medalla. La seva política impositiva condueix al penya-segat i el seu suport a les empreses és nul. Les xifres de l'atur ho demostren, implacables i terribles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 11 anys

arrenca = arranca

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente