algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

El finançament de la UIB

Una societat que no dedica els màxims esforços possibles a la formació dels seus joves difícilment pot mirar el futur amb dignitat. La constatació que la UIB és una de les universitats més mal finançades de tot l'Estat és una vergonya més per a una terra cosida a imposts i que fa dècades que pateix un espoli fiscal feridor i injust.

L'actual Govern Bauzá empitjora encara més les coses. Si l'any 2009 s'hi destinaven 4.962 euros per estudiant, ara són 3.763. Per contra, a la Complutense de Madrid s'hi inverteix més de 7.000 euros. El greuge és evident. El Consolat no es desvia en la seva política de distanciament de la principal institució docent de l'Arxipèlag i de no tenir interès que tingui una dotació econòmica suficient per afrontar amb dignitat els temps actuals.

L'Executiu estreny la població amb més tributs, però els destina a pagar deute, l'únic que de veritat li importa. Les Balears estan perdent el tren del futur com a societat desenvolupada, començant pel seu màxim exponent: la Universitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.