algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Bauzá cedeix amb els forts

Un cop més es demostra que el president Bauzá és fort amb els dèbils i dèbil amb els forts. Ahir els representants de les grans superfícies es mostraren ferms en la reunió del Consolat en la seva oposició al nou tribut que els vol imposar el Govern. Presentaren un document que parla de pèrdua de 3.000 llocs de feina i de retirada de projectes per valor de 171 milions.

Bauzá acceptà negociar. Es mostrà més flonjo que el vicepresident Aguiló, el qual és més partidari de mantenir el que l'Executiu ja té decidit. En sortir de l'encontre, els representants de les grans superfícies no podien amagar la seva satisfacció per aquesta "petita passa" que han fet.

En realitat, han aconseguit que el president faci de moment enrere en les seves intencions i que cerqui una solució de compromís. Això, ara per ara, és cedir i es pot convertir en una autèntica reculada molt aviat. Què han de pensar els amplis segments socials que veuen com el Govern els ha entaferrat nous i duríssims imposts? Bauzá just cedeix davant la contundència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que ho sàpiga: Ho sabem!, fa mes de 10 anys

I que no el trobau valent? Per fer saber que comanda s´ha d´ensenyar amb els febles perquè els forts el tenen sota la pota.

Valoració:0menosmas
Per Berenguer, fa mes de 10 anys

En Bauzà pot ser descrit com...

- Un ninot de fusta, un ninot "dummie" d'aquells que fiquen en els cotxes de prova.

- Una persona incapaç, sense la formació per a governar, per a dirigir, per a entendre què té entre mans.

- Un megàfon del PP de Madrid, un gestor de les directrius de la FAES i els Rajoys que miren les nostres illes com les colònies que produeixen milions d'euros i no remuguen per molt que les esprimesquin.

- Un foraster. No en el sentit pejoratiu (que també), sinó en el literal. No coneix la nostra cultura, mal parla la nostra llengua, no té cap interès per conservar la nostra literatura, llengua, cultura, que aviat farà 800 anys en aquesta terra. És tan foraster com ho pugui ser un alien. Però amb gomina.

- Però el pitjor és que no en té, no, no en té, ni la més remota, reputa i reconsagrada idea de com treure aquesta societat endavant. Ni és capaça d'envoltar-se de gent amb iniciativa, estudis i experiència internacional que pugui aportar idees que treguin del pou la gent.

- Idea del Govern Bauzà: I si construim? I si cremam fems i merda italiana? I si pujam i pujam els imposts al poble?

Això és el que fa aquest ninot.

Ves no acabi com els de les falles.

Valoració:5menosmas
Per Som jo, fa mes de 10 anys

Me pareix mentida, aquesta gent no representa sa majoria, en canvi pareix que els adora, una macrofarmacia haurien de posar a Marratxi, a veure com ho sent.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente